Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Pine se află în negocieri pentru a juca în „The Saint”, peliculă bazată pe seria de romane scrisă de Leslie Charteris

Chris Pine se află în negocieri pentru a juca în „The Saint”, peliculă bazată pe seria de romane scrisă de Leslie Charteris

de Redactia Tvmania

Actorul Chris Pine se află în negocieri pentru a juca rolul principal într-un nou film „Sfântul/ The Saint”, bazat pe seria de romane scrisă în anii 1920 de Leslie Charteris, anunță Variety. 

Conform aceleiași surse, Dexter Fletcher („Rocketman”) va regiza noul lungmetraj după un scenariu scris de Seth Grahame-Smith, pelicula avându-l în centru pe  Simon Templar, cunoscut ca „Sfântul”, un infractor plătit care are parte de aventuri în diverse părţi ale lumii.

Paramount şi Pine au colaborat în mai multe rânduri în ultimii ani. În 2009, studiourile l-au angajat pe actor pentru a interpreta rolul Captain Kirk în franciza „Star Trek”. Pentru că al patrulea film „Star Trek” este în dezvoltare, Paramount a considerat că Pine este potrivit pentru „The Saint”.

Cărţile „The Saint” au stat la baza serialului cu Roger Moore din anii 1960. Primul lungmetraj a apărut în 1997 şi l-a avut în rol principal pe Val Kilmer. Paramount vede acum acest reboot ca potenţial start pentru o franciză. Recent, Chris Pine a jucat în miniseria „We Are the Night”, în „Wonder Woman” şi face parte şi din distribuţia continuării „Wonder Woman: 1984”, care este programată să fie lansată pe 14 august, iar de curând a încheiat producţia la „Violence of Action”, de Tarik Saleh.

Romanele scrise de Leslie Charteris au mai fost transpuse atât pe micile ecrane, cât și în cinematografie. Primul succes al acestei povești a venit o dată cu serialul care a purtat același nume, realizat în ani 60, care îl avea în rolul principal pe actorul Roger Moore. 30 de ani mai târziu același rol l-a primit și Val Kilmer, însă producția nu s-a bucurat de succes. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton