Homepage  / Seriale / Seriale americane

Chris Pine va juca într-un serial despre Bobby Kennedy

Chris Pine va juca într-un serial despre Bobby Kennedy

de Redactia Tvmania

Între un „Star Trek” și continuarea de la „Wonder Woman”, în care producătorii au promis că o să-l strecoare cumva, nu se știe cum, Chris Pine a găsit timp și pentru un serial.

 

Proiectul se află în pregătire la rețeaua americană Hulu și va fi o miniserie dedicată lui  Robert F. Kennedy, fratele mai mic al mult mai celebrului președinte american John F. Kennedy, om politic care la rându-i a sfârșit asasinat, la cinci ani după JFK.

Potrivit informațiilor de pe deadline.com, Pine (37 de ani) va fi Bobby Kennedy, dar va fi implicat în proiect și în calitate de producător.

Serialul va fi realizat de companiile Sony Pictures TV Studios și Overbrook Enertainment și reprezintă ecranizarea biografiei politice „Bobby Kennedy: The Making Of A Liberal Icon”, scrisă de Larry Tye și publicată în 2016 în SUA.

Robert Kennedy a fost un om politic american din celebrul clan democrat Kennedy, procuror general și apoi senator al Statelor Unite ale Americii. Aflat în plină campanie electorală pentru președinția SUA, în iunie 1968, Kennedy a fost împușcat mortal în bucătăria hotelului Ambasador din Los Angeles, după un eveniment electoral (anul viitor se vor împlini 50 de ani de la tragedie).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton