Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Pratt, despre motivul pentru care nu-l va juca niciodată pe Indiana Jones. Cum l-a speriat Harrison Ford

Chris Pratt, despre motivul pentru care nu-l va juca niciodată pe Indiana Jones. Cum l-a speriat Harrison Ford

de Andra Stana,

Chris Pratt a jucat o serie de roluri de acțiune, dar se pare că nu-l va adăuga prea curând pe Indiana Jones pe listă. Actorul a vorbit recent despre zvonurile potrivit cărora ar fi fost luat în considerare pentru a prelua rolul iconic de la Harrison Ford.

Chris Pratt a declarat de curând, în podcastul Happy Sad Confused, că niște comentarii făcute în trecut de Harrison Ford l-au convins să nu-l joace vreodată pe Indiana Jones.

„Nu. Nu se face „Indiana Jones” cu Harrison Ford? Tot ce știu este că am văzut odată un citat de la Harrison Ford și nici măcar nu știu dacă era chiar al lui. Dar a fost suficient pentru a mă speria. Era ceva de genul: ‘Când mor eu, Indiana Jones moare‘. Și m-am întrebat dacă voi fi bântuit de fantoma lui Harrison Ford într-o zi, când va muri, dacă voi juca…?”, a spus Chris Pratt.

Harrison Ford a făcut declarațiile la care se referea Pratt în 2019, în cadrul emisiunii Today. Atunci, actorul a fost întrebat cine ar trebui să interpreteze personajul atunci când va termina cu rolul.

Nimeni altcineva nu va fi Indiana Jones„, i-a spus Ford luiCraig Melvin la acea vreme. „Nu înțelegeți? Eu sunt Indiana Jones. Când eu nu voi mai fi, el nu va mai fi”.

Harrison Ford l-a jucat pe Indiana Jones în 5 filme

Ford l-a interpretat pe arheologul călător prin lume în cinci filme, începând cu Raiders of the Lost Ark (lansat în 1981) și acum în viitorul Indiana Jones 5, scriu cei de la collider.com.

Cel de-al cincilea episod este regizat de James Mangold (Logan), care a scris, de asemenea, scenariul împreună cu scriitorii Ford v Ferrari Jez și John-Henry Butterworth. Va fi, de asemenea, primul film din franciză care nu va fi regizat de Steven Spielberg, care va fi în schimb producător executiv.

Prima imagine cu Harrison Ford în „Indiana Jones 5”

Indiana Jones 5 este o continuare a filmului Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, lansat în 2008. O „primă imagine” din film a fost împărtășită în timpul Star Wars Celebration din luna mai. Imaginea îl arată pe Ford în rolul personajului care traversează un pod șubred în ceea ce pare a fi o peșteră.

Pe lângă Ford, din distribuție mai fac parte Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones și Antonio Banderas.

Indiana Jones 5 este programat să fie lansat în cinematografe pe 30 iunie 2023. Un titlu oficial nu a fost încă anunțat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton