Homepage  / Prime Video

Chris Pratt joacă în unul din cele mai aşteptate seriale de la Amazon Prime Video, thriller-ul de acţiune „The Terminal List”

Chris Pratt joacă în unul din cele mai aşteptate seriale de la Amazon Prime Video, thriller-ul de acţiune  „The Terminal List”

de Andreea Hentea,

Viitorul serial „The Terminal List”, care face parte dintre cele mai așteptate producții ale acestei veri, va avea opt episoade și se va lansa pe platforma Amazon Prime pe 1 iulie. Alături de Chris Pratt, în serial îi vom vedea pe Patrick Schwarzenegger, pe Taylor Kitsch și pe Constance Wu, scrie ew.com.

În urmă cu câțiva ani, regizorul Antoine Fuqua și Chris Pratt, vedeta sa din „Cei șapte magnifici” (2016), descopereau cu surprindere că amândoi erau interesați să achiziționeze drepturile pentru thrillerul „The Terminal List”, inspirat de bestsellerul scriitorului Jack Carr, publicat în 2018. „Chris m-a sunat și mi-a spus: «Hei, ai văzut The Terminal List?»”, a declarat Antoine Fuqua pentru Entertainment Weekly. La care eu am răspuns: «Da, tocmai încerc să-l cumpăr». Răspunsul lui a fost: «Ei bine, de ce să nu-l iau eu și apoi să-l facem împreună?». Iar eu am răspuns: «Hai să-l facem! Nu putea exista o potrivire mai bună»”, a mai povestit cineastul. 

Mize mari și dedesubturi complicate

În prezent, filmările serialului cu opt episoade „The Terminal List”, care ecranizează cartea lui Carr și care se va vedea pe platforma Amazon Prime în această vară, s-au încheiat deja. Chris Pratt joacă rolul principal, al lui James Reece, ofițer în forțele speciale ale marinei americane, al cărui pluton este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni sub acoperire cu miză foarte mare. Răvășit din cauza pierderilor suferite, acesta se întoarce acasă după misiune, dar nu încetează să rememoreze ce s-a întâmplat și să-i caute pe cei responsabili pentru atac, mai ales că amintirile sale din timpul misiunii sunt contrazise de dovezile pe care i le prezintă armata.

„Este un thriller de acțiune psihologic, care te provoacă să ghicești dacă o persoană mai este sau nu conectată la realitate”, spune Fuqua. „Reece trebuie nu doar să înțeleagă în ce conspirație e amestecat, ci și să separe întâmplările din viața reală de incidentele care au loc doar în mintea lui”. 

Alături de Chris Pratt joacă Riley Keough („Vinovatul”, „Pasărea cutremurului”), nepoata lui Elvis Presley, care interpretează rolul soției lui, Lauren Reece, și Taylor Kitsch („Friday Night Lights”, „Detectivii din California”, „Asasin american”), care îl interpretează pe Ben Edwards, cel mai bun prieten al lui Reece. Fost membru al forțelor speciale ale marinei, acum agent CIA, acesta își ajută prietenul să deslușească dedesubturile acestei afaceri complicate. 

„Ben este alături de James la fiecare pas, în timp ce încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat în acea misiune”, a povestit scenaristul și producătorul executiv al serialului, David DiGilio. „Taylor a fost încântat să se întoarcă în lumea pe care a explorat-o în «Supraviețuitorul», dar aici va avea un cu totul alt tip de personaj. El va folosi tactici mai puțin obișnuite pentru a-și ajuta prietenul”, a mai spus acesta.

O poveste despre natura adevărului

Distribuția îi mai include pe Jeanne Tripplehorn („Epoca de aur”), pe Constance Wu, care joacă rolul jurnalistei Katie Buranek și pe Patrick Schwarzenegger, care îl interpretează pe Donny Mitchell, cel mai tânăr membru al echipei lui Reece, „proaspăt ieșit de la antrenamente” și cu „o figură de bebeluș”. Tânărul actor (pe care îl putem vedea în serialul „Scara”, difuzat de HBO Max) este cumnatul lui Chris Pratt. Acesta s-a însurat în iunie 2019 cu Katherine Schwarzenegger, fiica lui Arnold Schwarzenegger și a Mariei Shriver și sora lui Patrick. Cei doi au o fetiță, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, născută pe 10 august 2020. 

„Katie Buranek este un personaj foarte drag mie, cum îi este și autorului Jack Carr. Mama mea este reporter și redactor și întotdeauna mi-am dorit să explorez un personaj din această lume. Trăim într-o epocă în care devine din ce în ce mai greu să înțelegem natura adevărului, iar personajul jucat de Constance este concentrat tocmai pe acest lucru”, a mai spus DiGilio pentru Entertainment Weekly. 

Se speră, deja, la un sezon următor

Antoine Fuqua, care este producător executiv alături de DiGilio, a regizat primul episod, care începe cu un schimb intens de focuri, într-o rețea de tuneluri subterane. „A fost o sarcină complicată”, a spus el. „Trebuia să construim toate decorurile pe un teren deținut de Paramount, care era plin de apă și de tot felul de chestii. În afara lui Chris, mulți dintre tipii din tunel erau chiar membri adevărați ai forțelor speciale ale marinei americane. A fost emoționant să-i văd cum lucrează”. 

De la publicarea cărții „The Terminal List”, Jack Carr a mai scris multe romane plasate în aceeași lume, iar Antoine Fuqua speră că serialul inspirat de el va continua și după primul sezon. „Eu și Chris am văzut de la început povestea asta ca pe un subiect amplu. Dacă am fi avut mai mult timp, am fi transformat fiecare episod într-un lungmetraj. Așa că ar fi distractiv să o continuăm”, a declarat el. 

„The Terminal List” are premiera pe platforma Amazon Prime pe 1 iulie și sperăm să fie disponibil și pentru abonații din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton