Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au mărit familia

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au mărit familia

de Redactia Tvmania

Chris Pratt (41 de ani) și soția lui, Katherine Schwarzenegger (30 de ani), sunt proaspeți părinți, informează femalefirst.co.uk.

„Suntem încântați să anunțăm venirea pe lume a fiicei noastre, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt”, a scris actorul luni, 10 august, pe contul său oficial de Instagram.

 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt s-au căsătorit în iunie 2019 în Montecito, California, iar în aprilie 2020 au dezvăluit faptul că așteaptă un copil. O sursă apropiată cuplului a spus atunci:

„Chris și Katherine sunt foarte fericiți că vor avea un copil. Deși Katherine a fost foarte ocupată la începutul sarcinii cu promovarea noii sale cărți, «The Gift of Forgiveness», abia așteaptă să stea acasă și să se dedice bebelușului”.

Katherine este fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger (73 de ani) și a jurnalistei Maria Shriver (64 de ani), care face parte din celebra familie Kennedy. Foștii soți (Arnold și Shriver au divorțat în 2011) au fost văzuți în weekendul trecut vizitându-și fiica și ginerele.

Chris Pratt mai are un băiețel de șapte ani, Jack, din căsnicia anterioară, cu actrița Anna Faris (44 de ani), cu care a fost însurat între 2009 și 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton