Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Pratt va relua rolul lui Star-Lord în „Thor: Love and Thunder”

Chris Pratt va relua rolul lui Star-Lord în „Thor: Love and Thunder”

de Redactia Tvmania

Chris Pratt (41 de ani) va juca, din nou, rolul lui Star-Lord, pe care l-a avut în franciza „Gardienii Galaxiei”, în noua producție Marvel „Thor: Love and Thunder”, a cărei lansare este programată pentru februarie 2022, informează dailymail.co.uk. 

Prezența lui Chris Pratt în noua aventură a lui Thor nu i-a surprins pe fani. Actorul a jucat rolul lui Peter Quill / Star-Lord și în „Răzbunătorii: Războiul infinitului” (2018) și a fost foarte apreciat. Reluarea personajului este o veste cu atât mai bună, cu cât „Gardienii Galaxiei 3” s-a amânat din cauza unor suprapuneri în programul de lucru al regizorului James Gunn. 

Filmul „Thor: Love and Thunder” este continuarea succesului din 2017 „Thor: Ragnarok” și va fi regizat de Taika Waititi, recompensat cu un Oscar pentru scenariu pentru „Jojo Rabbit” (2019), pe care l-a și regizat. După apariția din „Thor: The Dark World” (2013), care a avut un succes mai modest, Natalie Portman va reveni în acest „Thor: Love and Thunder”, preluând, de această dată, chiar mantia lui Thor, și devenind, astfel, prima actriță din istorie care joacă acest rol. O altă surpriză de pe genericul filmului va fi Christian Bale, care va avea, se pare, rolul noului antagonist. 

În istoria producțiilor Marvel s-a mai întâmplat, de altfel, ca personajele să migreze de la o poveste la alta, ca de exemplu Benedict Cumberbatch în rolul lui Doctor Stephen Strange. Acesta l-a jucat pe talentatul neurochirurg devenit super-erou în „Doctor Strange” (2016), apoi în „Thor: Ragnarok” (2017), în „Răzbunătorii: Războiul infinitului” (2018) și „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019). Actorul va relua rolul în următorul film (deocamdată fără titlu) din seria „Spider-Man”, programat pentru lansare în 2021, pentru ca apoi să-l vedem în „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, a cărui premieră este anunțată tot pentru 2022. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton