Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Rock îşi rescrie monologul de la Oscaruri

Chris Rock îşi rescrie monologul de la Oscaruri

de Redactia Tvmania

Gazda galei din 28 februarie a decis să rescrie monologul din cauza actorilor de culoare care boicotează Premiile Oscar, anunţă femalefirst.co.uk.

Chris Rock attends the screening of Top Five at the 2014 Toronto International Film Festival in Toronto, Canada on September 6, 2014. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Chris Rock

„S-a încuiat într-o cameră cu echipa de scenarişti. Din moment ce lucrurile au devenit provocatoare, el a spus că aruncă tot ce a făcut până acum şi va scrie un nou spectacol.

Academia este pregătită. Ei ştiu că au nevoie de asta, ştiu ce îşi doreşte publicul şi sunt gata să livreze”, a spus producătorul Reginald Hudlin.

Chris Rock a fost somat de alţi actori de culoare să renunţe la prezentarea Premiilor Oscar, însă nu a luat în considerare acestă variantă.

„Chris este supus unei presiuni imense ca să se retagă. Mulţi cred că ar încuraja progresul dacă renunţă la rolul de gazdă.

Chris ascultă ce au de zis, dar consideră că ar avea un impact mai mare dacă prezintă spectacolul. Crede că este mai uşor să schimbi lucrurile din interior”, spunea o sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton