Homepage  / Vedete străine

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit de Will Smith

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit de Will Smith
8

de Roxana Mirea,

Chris Rock a fost întâmpinat cu ovații în picioare la primul său spectacol, după ce a fost pălmuit de Will Smith la premiile Oscar 2022.  Actorul de comedie a dezvăluit că „încă procesează” ceea ce s-a întâmplat.

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit de Will Smith

Chris Rock rupe tăcerea despre incidentul de la Oscar, când Will Smith l-a lovit pe scenă după ce prezentatorul a făcut o glumă despre soția lui, Jada Pinkett Smith. Comediantul în vârstă de 57 de ani a avut un spectacol în Boston, miercuri seară, unde a vorbit despre incident, spunând publicului: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”.

Publicul l-a întâmpinat pe Chris Rock cu ovații în picioare. „Care-i treaba, Boston? Cum a fost weekendul vostru?!”, a întrebat actorul.

El a continuat: „Am avut un întreg spectacol înainte de acest weekend. Încă procesez.” Ei bine, Chris Rock a spus publicului că cel mai probabil va vorbi într-o manieră serioasă la un moment dat despre ce s-a întâmplat între el și Will Smith, însă „acum voi spune câteva glume”, potrivit Page Six.

Chiar dacă au fost spectatori care au strigat numele lui Will Smith, Chris Rock nu a băgat în seamă și nu a menționat deloc numele actorului din „Regele Richard: Crescând campioni” pe tot parcursul spectacolului.

„Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în show-ul lui de stand-up.

Lui Will Smith i s-a cerut să plece de la Premiile Oscar 2022

Cu câteva ore înainte de începerea spectacolului actorului de comedie, Academia a dezvăluit că lui Will Smith i s-a cerut să plece după ce l-a pălmuit pe Rock, dar câștigătorul Oscar a refuzat.

La câteva momente după ce Smith a refuzat să plece, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui din „Regele Richard: Crescând campioni”. În discursul său lacrimogen, el a spus că „speră că Academia mă va mai invita”.

94th Academy Awards – TelecastIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dar Academia încă nu a stabilit care vor fi consecințele acțiunilor lui Smith. Ei i-au condamnat comportamentul la începutul săptămânii și au lansat o revizuire oficială.

Smith i-a cerut scuze pe rețelele sociale lui Chris Rock, spunând că „a reacționat emoțional” după ce el a glumit pe seama faptului că soția lui este tunsă la zero. Jada suferă de alopecie, lucru pe care actorul de comediu nu l-ar fi știut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton