Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit în timpul galei Oscar

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit în timpul galei Oscar
7

de Andra Stana,

Acum câteva luni, Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock. Se întâmpla în văzul lumii, chiar pe scena de la gala Premiilor Oscar 2022. Abia de curând, comediantul a avut o primă reacție cu privire la incidentul care a făcut înconjurul planetei.

În tot acest timp, Chris Rock și Will Smith – adevăratele vedete de la Gala Oscar 2022 – au preferat să spună cât mai puține despre acel episod care a făcut înconjurul internetului și a fost intens comentat de presa din lumea întreagă. De curând, însă, Rock a avut o remarcă în timpul unui spectacol.

„Oricine spune că vorbele dor, nu a primit niciodată un pumn în față. Nu sunt o victimă. Chestia aia a durut, dar m-am scuturat și a doua zi am mers la muncă. Nu mă duc la spital pentru o tăietură făcută de hârtie”, a spus Rock în fața a mii de oameni veniți la show-ul său.

De ce Will Smith era supărat pe Chris Rock

Will Smith a uimit spectatorii din întreaga lume în momentul în care l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022.

O sursă a declarat pentru People că relația tensionată dintre cei doi actori datează de câțiva, când Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, a făcut o altă glumă despre Jada Pinkett Smith în timp ce a fost gazda Premiilor Oscar în anul 2016.

Când Chris a găzduit Oscarurile în 2016, Jada a boicotat din cauza mișcării #OscarsSoWhite”. În monologul său, el și-a bătut joc de ea, spunând că nu poate boicota ceva la care nu a fost invitată. Will era încă supărat din cauza asta”, a spus sursa.

„Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum eu aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat”, a fost gluma pe care Chris Rock a făcut-o la acea vreme.

Will Smith și-a pierdut cumpătul când actorul de comedie a făcut o nouă glumă pe seama soției lui și a afecțiunii de care aceasta suferă.

Will Smith și-a cerut scuze în mod public

După ce l-a lovit pe Chris Rock, Will Smith a fost desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams.

Gluma proastă care l-a scos din minți pe Will Smith la premiile Oscar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În discursul său de mulțumire pentru premiu, actorul a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock. Ulterior, Will i-a cerut public iertare lui Rock, publicând un mesaj pe pagina lui personală de Instagram.

„În toate formele ei, violența este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu din noaptea premiilor este inacceptabil și de nescuzat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, însă o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine de suportat şi am reacţionat emoţional. Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris.

Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii.

Aş vrea să îmi cer scuze Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanţilor şi tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume. Aş dori să îmi cer scuze familiei Williams şi celor cu care am lucrat împreună la filmul King Richard. Îmi pare sincer rău că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toţi”, a scris Smith într-o postare pe Instagram.

Sursa foto: arhivă TVmania, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton