Homepage  / Netflix

Chris Rock va deveni primul comendiant care va susţine un show live pe Netflix. Când se va difuza producția

Chris Rock va deveni primul comendiant care va susţine un show live pe Netflix. Când se va difuza producția

de Cătălina Matei,

Premieră pentru Netflix care a anunțat oficial că va difuza în direct un spectacol al comediantului american Chris Rock. Astfel, prin această producție, gigantul de streaming doreşte să recâştige abonaţii şi care se confruntă cu concurenţa altor platforme care oferă deja transmisii live.

Actorul Chris Rock va deveni primul comendiant care va susţine un show live pe Netflix, potrivit Variety. Show-ul va fi difuzat la începutul anului 2023, a anunţat joi vicepreşedintele Robbie Praw, care a promis „un moment de neuitat”.

Din noiembrie, Netflix a oferit un nou abonament lunar, mai ieftin, dar cu publicitate, pentru a atrage noi consumatori şi a obţine venituri suplimentare.

Presa americană scrie că experimentul cu o transmisie în direct cu Chris Rock, care a ţinut prima pagină a publicaţiilor în primăvară, după ce a fost pălmuit de actorul Will Smith la gala Oscar, este şi o modalitate pentru celebra platformă de a-şi diversifica oferta care, totodată, intenționează să ofere și evenimente sportive live. Mai ales că alte platforme concurente, Disney + şi Amazon Prime Video, oferă deja abonaţilor lor sporturi sau concerte live.

Chris Rock a mai colaborat cu cei de la Netflix în 2018, când a jucat în comedia „Tamborine”.

Ce a declarat Chris Rock despre palma primită de la Will Smith

Acum câteva luni, Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock. Se întâmpla în văzul lumii, chiar pe scena de la gala Premiilor Oscar 2022. Abia de curând, comediantul a avut o primă reacție cu privire la incidentul care a făcut înconjurul planetei.

În tot acest timp, Chris Rock și Will Smith – adevăratele vedete de la Gala Oscar 2022 – au preferat să spună cât mai puține despre acel episod care a făcut înconjurul internetului și a fost intens comentat de presa din lumea întreagă. De curând, însă, Rock a avut o remarcă în timpul unui spectacol.

„Oricine spune că vorbele dor, nu a primit niciodată un pumn în față. Nu sunt o victimă. Chestia aia a durut, dar m-am scuturat și a doua zi am mers la muncă. Nu mă duc la spital pentru o tăietură făcută de hârtie”, a spus Rock în fața a mii de oameni veniți la show-ul său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton