Homepage  / Vedete

Chris Rock va primi 40 de milioane de dolari pentru două show-uri!

Chris Rock va primi 40 de milioane de dolari pentru două show-uri!

de Redactia Tvmania

După 8 ani de absență de pe micile ecrane, Chris Rock (51 de ani) își face revenirea la Netflix. Iar The Hollywood Reporter a aflat că gigantul i-a oferit comediantului un cec de 40 de milioane de dolari pentru două seri de stand-up. Cele două show-uri vor fi difuzate în 2017.

chris-rock

Ted Sarandos, directorul de conținut de la Netflix, și-a justificat gestul astfel: „Chris Rock este un actor foarte iubit, iar spectacolele lui de stand-up au făcut din el noul rege al comediei. Nu mai e altul ca el, iar Netflix îi oferă o platformă mondială și libertate totală de creație, adică mediul perfect pentru cineva atât de talentat ca el”.

Chris Rock a divorţat, după 20 de ani de căsnicie

La finalul lunii august, Chris Rock şi soţia lui, Malaak Compton-Rock, şi-au încheiat divorţul, la doi ani de la despărţire, scria la acea vreme TMZ.com.

Chris şi Malaak s-au căsătorit în 1996 şi au împreună două fete: Lola Simone (14 ani) şi Zahra Savannah (12 ani); în plus, au crescut împreună o fetiţă de 8 ani, Ntombi, din Africa de Sud, pe care purtătorul de cuvânt al actorului neagă că acesta ar fi înfiat-o. Actorul de comedie este, de doi ani, cuplat cu actriţa Megalyn Echikunwoke (33 de ani).

Alte articole:

1. Chris Rock îşi rescrie monologul de la Oscaruri

2. Chris Rock, noua gazdă a Premiilor Oscar

3. Vodafone lansează serviciul video on demand 4GTV+ şi un parteneriat cu Netflix

4. Jane Fonda şi Robert Redford fac împreună un serial Netflix

5. Mark Pellegrino şi Dylan Minnette („Lost”), colegi într-un serial Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton