Homepage  / Articole

Chris Tucker, coleg de celulă cu Snipes?

Chris Tucker, coleg de celulă cu Snipes?

de Redactia Tvmania

Se pare că actorul Chris Tucker, faimos pentru rolul isteric de amuzant din „Oră de vârf”,  nu a reuşit să îi facă să râdă şi pe cei de Fiscul american pentru că aceştia sunt cu mic cu mare pe urmele lui cerându-i să-şi plătească datoriile ce depăşesc 11 milioane de dolari.

,

Cu banii primiţi pentru

Potrivit National Enquirer, autorităţile au pus sechestru pe toate bunurile actorului, în contul celor 11.571.909 milioane de dolari, pe care Tucker probabil că a „uitat” să îi achite în ultimii nouă ani.

Nu se ştie, însă, dacă aceşti bani se adună la factura de aproape 4 milioane de dolari pe care Fiscul a emis-o cu ceva vreme în urmă pe numele lui, sub acelaşi pretext, sau este vorba doar de ce s-a mai adunat între timp.

Şi totuşi ce se întâmplă cu banii lui Chris Tucker? Succesul înregistrat de „Rush Hour 2” şi de continuarea peliculei, i-au adus comicului american nu mai puţin de 45 de milioane de dolari. Chiar dacă la momentul încasării acestor sume foarte mari a decis că va încerca să păcălească sistemul şi să nu îşi achite taxele, unde s-au dus toţi banii?

.

Imobiliarele nu sunt punctul lui forte

Probabil ca să îşi poată achita măcar puţin din ce datorează statului american, Chris şi-a scos la vânzare casa din Montverde, Orlando, dar în contextul economic actual nu poate cere mai mult de două milioane de dolari pentru ea.

Ar putea concura la premiul pentru cea mai proastă afacere a anului, dat fiind faptul că, iniţial vila a costat peste 6 milioane de dolari. Şi chiar atât face splendida casă echipată cu cinci dormitoare, pivniţă pentru vinuri, un mini-cinematograf conceput ca o navă de piraţi şi o bibliotecă ce ascunde o încăpere secretă.

Răutăcioşii sunt de părere că Tucker îşi doreşte de fapt să împartă celula cu colegul său de breaslă Wesley Snipes, care a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că nu a reuşit să îşi plătească datoriile la stat. Dar spre deosebire de Snipes care avea un „mic rest de plată” de 41 milioane de dolari, Tucker mai are o şansă să îşi plătească taxele.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton