Homepage  / Vedete străine

Chrissy Teigen a pozat nud. Ce a dorit soția lui John Legend să le arate fanilor ei

Chrissy Teigen a pozat nud. Ce a dorit soția lui John Legend să le arate fanilor ei
7

de Roxana Mirea,

Chrissy Teigen și-a luat prin surprindere fanii după ce a publicat o imagine nud cu ea, pe Instagram. Soția lui John Legend a dorit să le arate internauților liniile de bronz bizare de pe corpul ei, după ce a purtat un costum de baie cu decupaje.

Chrissy Teigen a pozat nud

Chrissy Teigen și-a făcut luni o fotografie în care apare complet goală într-o baie și a publicat imaginea pe Instagram Story. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, și-a acoperit sânii cu o mână, în timp ce cu cealaltă a surprins selfie-ul.

În imaginea respectivă, se vede că soția lui John Legend nu purta lenjerie intimă, însă partea inferioară a corpului ei a fost cenzurată în mod convenabil de chiuvetă.

Este grozav„, a scris frumoasa brunetă deasupra fotografiei, ironizând liniile de bronz bizare pe care le-a obținut recent de la un costum de baie cu decupaje. De asemenea, poza a scos la iveală o cicatrice de la operația de îndepărtare a implanturilor mamare. Chrissy Teigen s-a operat în iunie 2020 pentru a-și scoate implanturile, pe care le avea de 15 ani, potrivit Page Six.

Chrissy-TeigenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Operația a mers grozav!”, a împărtășit ea pe Twitter la momentul respectiv, adăugând pe Instagram că a fost „atât de dureroasă„, dar era și emoționată că s-a trezit cu un bilet dulce de la fiica ei de 5 ani, Luna.

La sfârșitul lunii trecute, Chrissy a dezvăluit că a finalizat o altă rundă de fertilizare in vitro, la aproape un an și jumătate după ce a suferit o pierdere de sarcină. Ea și soțul ei au împreună doi copii, pe Luna și pe Miles, în vârstă de 3 ani.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton