Homepage  / Vedete străine

Chrissy Teigen, replici dure la adresa criticilor. Ce mesaje răutăcioase primește soția lui John Legend despre sarcina ei

Chrissy Teigen, replici dure la adresa criticilor. Ce mesaje răutăcioase primește soția lui John Legend despre sarcina ei
7

de Roxana Mirea,

Chrissy Teigen, care este din nou însărcinată, a răbufnit în mediul online. Vedeta le-a răspuns celor care o critică în legătură cu sarcina ei. Iată ce comentarii răutăcioase primește Chrissy Teigen de la internauți, dar și ce răspuns acid le-a oferit acestora.

Chrissy Teigen răspunde mesajelor răutăcioase legate de sarcină

Chrissy Teigen le răspunde criticilor care cred că este însărcinată de mult prea mult timp. Teigen a intrat pe Instagram pentru a se adresa urmăritorilor nerăbdători care au comentat despre durata sarcinii sale, aruncând o privire la burtica ei de graviduță.

„’Oh, Domane, parcă e însărcinată dintotdeauna!’ Cum credeți că mă simt? Mulțumesc”, a scris soția lui John Legend pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-un costum de baie, în timp ce își arată mândră burtica de graviduță.

Jurnalistul Yashar Ali i-a luat apărarea lui Teigen în comentarii, scriind: „Acest lucru se întâmplă de fiecare dată cu sarcinile tale. E ca și cum oamenii pierd noțiunea timpului”.

Am anunțat în august! Nu sunt un oposum”, a răspuns ea.

Chrissy Teigen și soțul ei, John Legend, au anunțat sarcina în august, la aproape doi ani după ce vedeta a suferit un avort spontan. Cuplul mai are încă doi copii, pe Luna, în vârstă de 6 ani, și pe Miles, în vârstă de 4 ani.

În timp ce familia își așteaptă cu răbdare cel mai nou membru, o sursă a declarat pentru ET că Teigen a ajuns în punctul în care este „pregătită pentru copil”.

Chrissy-Teigen-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chrissy s-a bucurat de sarcină, dar acum a ajuns la un punct în care este pregătită pentru copil”, a declarat sursa. „Se simte puțin inconfortabil și este mereu obosită. Cu toții sunt foarte încântați de faptul că își măresc familia și abia așteaptă să îl cunoască pe noul bebeluș.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton