Homepage  / Știri

Christiane Amanpour revine la CNN din 2012

Christiane Amanpour revine la CNN din 2012

de Redactia Tvmania

Christiane Amanpour (53) revine la CNN, postul în care și-a început cariera de corespondent internațional în 1983, scrie dailymail.co.uk. Amanpour lasă pe mâna lui George Stephanopoulos (prezentator al matinalului „Good Morning America”, de la postul ABC) emisiunea sa duminicală „This Week”.

Începând de la anul, Christiane Amanpour va fi gazda unei emisiuni zilnice la CNN International. Jurnalista s-a arătat încântată de revenirea ei la CNN, unde a muncit mai bine de două decenii, mai ales datorită faptului că va vorbi, din nou, unei audiențe internaționale.

„Această mișcare va fi una deschizătoare de drumuri, îndrăzneață și foarte diferită. Sunt încântată și onorată”, a declarat Amanpour. „De abia aștept să mă întorc pe teren și să aduc povești legate de probleme mondiale, care contează enorm pentru poporul american”, a completat jurnalista.

Amanpour nu renunță de tot la job-ul ei de la ABC, întrucât ea se va ocupa în continuare de prezentarea afacerilor globale și va realiza corespondențe în emisiunile de știri din prime-time.

Christiane Amanpour a părăsit rețeaua CNN în martie 2010, când s-a zvonit că job-ul de la postul ABC îi va aduce un salariu de 2 milioane de dolari pe an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton