Homepage  / Articole

Christina Aguilera, beată moartă în arestul poliţiei

Christina Aguilera, beată moartă în arestul poliţiei

de Redactia Tvmania

Christina Aguilera şi noul ei iubit, Matthew Rutler, au ajuns în arest după o noapte de beţie. Cântăreaţa, care nu-şi mai amintea unde locuieste şi nu se putea ţine pe picioare, a fost eliberată pe cauţiune câteva ore mai târziu.

Matthew Rutler se afla la volan, iar Christina Aguilera pe scaunul din dreapta, când au fost opriţi de poliţiştii din Los Angeles, la ora 2.45 dimineaţa.

Forţele de ordine au tras maşina pe dreapta după ce au observat că Matthew Rutler conduce în zig-zag.

„Christina Aguilera nu putea să stea în picioare când a coborât din maşină. A trebuit să o ajutăm. Nu ştia unde se află şi nu-şi mai amintea unde locuieşte. Am luat-o în custodie pentru siguranţa ei”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

„A fost cooperantă şi nu a opus rezistenţă în nici un fel. Era doar beată”.

Christina Aguilera a fost reţinută pentru că a apărut în public în stare de ebrietate, în timp ce Matthew Rutler a fost arestat pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cântăreaţa a fost eliberată marţi dimineaţa, în jurul orei 7:30, după ce a plătit o cauţiune de 250 de dolari. Forţele de ordine nu au de gând să o acuze oficial, deşi noaptea petrecută în arest va fi trecută la cazier.

Cauţiunea lui Matthew Rutler a fost stabilită la 30 de mii de dolari, acesta fiind eliberat la scurt timp după Christina Aguilera.

Jordan Bratman şi MaxScăpată de sub control

Noaptea petrecută în arest este doar ultimul eveniment dintr-o serie de incidente neplăcute prin care a trecut cântăreaţa în ultima vreme.

Christina Aguilera a trebuit să-şi ceară scuze după ce a uitat versurile imnului SUA în cadrul galei Super Bowl din 6 februarie.

Pe 13 februarie, s-a împiedicat şi a căzut pe scena Premiilor Grammy.

Apropiaţii încearcă să o convingă de mai mult timp să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, dar cântăreaţa pare scăpată de sub control.

Christina Aguilera a început să se întâlnească cu Matthew Rutler în noiembrie 2010, la scurt timp după ce a depus actele pentru a divorţa de Jordan Bratman, cu care are un băiat, Max, în vârstă de trei ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton