Homepage  / Articole

Christina Aguilera bea până cade lată

Christina Aguilera bea până cade lată

de Redactia Tvmania

Christina Aguilera traversează o perioadă dificilă, presărată cu momente stânjenitoare. Incidentul din 6 februarie, când a greşit imnul Statelor Unite la Gala Super Bowl, este ultimul dintr-o serie neagră. Cântăreaţa refuză însă orice ajutor de la staff-ul ei şi îşi ameninţă echipa cu concedierea, relevă PageSix.

.

Surse din apropierea cântăreţei au povestit tabloidului american că luna trecută, la petrecerea de 40 de ani dată de Jeremy Renner, Aguilera a băut până a început să se împleticească şi a căzut într-un pat de unde a fost „recuperată” de iubitul ei, Matthew Rutler.

După despărţirea de soţul ei, Jason Bratman, Aguilera – susţin oameni din echipa ei – a început să se comporte iraţional, însă staff-ul ei s-a adunat pentru a pune la punct un plan de bătaie şi a o ajuta.

Dar cântăreţa a aflat de acest fapt şi a început să ameninţe cu concedierea numai dacă cineva doar sugerează că ar avea probleme.

“Au vrut să abordeze subiectul cu delicateţe, însă nu o vor face pentru că i-a ameninţat că-i dă afară”.

Pe de altă parte, alţi apropiaţi ai cântăreţei insistă că povestea cu ajutorul specializat vine de la un fost angajat nemulţumit, care a fost dat afară.

Aguilera nu este la prima abatere când vine vorba de disponibilizat angajaţi: după ce l-a născut pe băieţelul ei, Max, ea şi-a concediat – în mai 2008 –  managerul, o asistentă şi a renunţat la firma care se ocupa de imaginea ei publică, nemulţumită de fotografiile cu copilul ei care au apărut în revista “People”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton