Homepage  / Articole

Christina Aguilera se reinventează

Christina Aguilera se reinventează

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_14804" align="alignleft" width="300" caption="Pe 6 iunie, Christina este invitată să cânte melodia “Not Myself Tonight” la premiile MTV Movie Awards, care au loc în Los Angeles."][/caption]

După o absenţă muzicală de doi ani, timp în care s-a dedicat creşterii fiului ei Max, cântăreaţa revine cu un album, cu un videoclip incendiar şi un nou look.

Coafuri extravagante, make-up strident, dansuri lascive, scene fierbinţi cu o femeie, semne obscene, cuvinte vulgare şi mult latex. Toate acestea se găsesc în noul videoclip al Christinei Aguilera la piesa “Not Myself Tonight” (primul single extras de pe CD-ul “Bionic”).

Gurile rele au spus că artista în vârstă de 29 de ani şi-a marcat revenirea copiind stilul extravagantei Lady GaGa. Însă fanii Christinei au sărit imediat în apărarea artistei spunând că acesata a scos clipuri provocatoare înainte ca Lady GaGa să se fi lansat, dând exemplu “Dirrty” (2002).

Un sound mai aparte

Despre noul album de studio (cel de-al patrulea din cariera ei) care va fi lansat pe 8 iunie, Christina a spus că va fi “scurt, dulce şi foarte diferit”. Astfel, cu “Bionic”, cântăreaţa trece de la soul, blues şi pop-dance la un stil mai agresiv, original, care nu se prea aude la radiouri.

“Am creat un album cu elemente electronice, iar temele pieselor sunt atât vesele, cât şi introspective. De-abia aştept ca fanii mei să asculte noul sound”, a spus Christina. Interpreta consideră că piesele de pe noul ei material discografic sunt rezultatul trăirilor personale din ultimii ani.

“De când am lansat “Back to Basics” (n.r. – în 2006) am devenit mamă, soţie şi, de curând, actriţă (ea vă apărea, în 2011, în musicalul “Burlesque”, alături de Cher). Aceste experienţe mi-au permis să descopăr noi laturi ale personalităţii mele”, a mai zis ea.

Pentru “Bionic”, Christina a colaborat cu Sia, Le Tigre, Christopher “Tricky” Stewart, Hill & Switch şi Ladytron. În luna iulie, artista (care are la activ patru premii Grammy) va pleca în turneul de promovare a albumului, care se va desfăşura pe cinci continente: America de Nord, America de Sud, Europa, Asia şi Australia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton