Homepage  / Articole

Christina Aguilera vrea să o detroneze pe Lady Gaga

Christina Aguilera vrea să o detroneze pe Lady Gaga

de Redactia Tvmania

După ce apariţia ca membru al juriului în emisiunea „The Voice” i-a revigorat cariera, Christina Aguilera este pregătită să o detroneze pe Lady Gaga, o rivală mai veche a ei, scrie National Enquirer.

Aguilera (30) o acuză pe Lady Gaga că i-a furat stilul muzical, dar şi fanii. Acum, vrea cu tot dinadinsul să îi ia locul excentricei cântăreţe în topurile muzicale, dar şi în inimile pasionaţilor de muzică.

Christina Aguilera intră în al doilea an în care trebuie să fie mentorul unor tinere talente participante la „The Voice” (echivalentul american al emisiunii „Vocea României”, care va fi difuzat de Pro TV).

„Christina plănuieşte să scrie şi să înregistreze destul material muzical cât pentru două albume, pe care să le promoveze la începutul sezonului următor din „The Voice”, în primele luni ale anului următor. Ea este determinată să facă nişte albume mai bune decât orice album al lui Lady Gaga”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

Mentorul „The Voice” i-a spus unui concurent că are o voce mult mai bună decât a lui Gaga, aceasta nefiind singura remarcă cu tentă peiorativă pe care Aguilera a făcut-o la adresa celei care a devenit faimoasă ieşind mereu din tipare.

„Christina are impresia că Gaga i-a furat fanii tineri şi a întrecut-o îmbrăcându-se mereu cu haine ieşite din comun”, a declarat sursa.

Cu toate că îşi doreşte să redevină un star internaţional, Aguilera a avut multe episoade încărcate cu publicitate negativă: a încurcat versurile imnului naţional la deschiderea Super Bowl, a alunecat pe scenă în timpul unui tribut muzical oferit Arethei Franklin la Premiile Grammy şi a fost chiar arestată alături de prietenul ei Matt Rutler, amândoi fiind în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton