Homepage  / Vedete / Vedete străine

Christina Applegate, prima apariție publică, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. „Vă iubesc atât de mult pe toți”

Christina Applegate, prima apariție publică, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. „Vă iubesc atât de mult pe toți”
4

de Andra Stana,

Christina Applegate, cunoscută de o lume întreagă pentru interpretarea personajului Kelly în serialul „Familia Bundy”, a apărut pentru prima oară în public, după ce și-a dezvăluit diagnosticul de scleroză multiplă, în 2021. Actrița a primit o stea pe Walk of Fame și i-a avut alături pe doi dintre colegii ei din celebrul serial, Katey Sagal și David Faustino.

Christina Applegate a primit o stea pe Walk of Fame

Christina Applegate a participat luni, 14 noiembrie, la ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame, care a marcat, în special, prima apariție publică a câștigătoarei premiului Emmy după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă în primăvara anului 2021. Applegate trebuia inițial să primească steaua pe Walk of Fame în 2020, dar pandemia a amânat ceremonia.

Ea și-a anunțat diagnosticul de scleroză multiplă pe Twitter în 2021, în mijlocul producției celui de-al treilea și ultimul sezon al comediei sale Netflix „Dead to Me”.

Înainte de apariția lui Applegate, ea a fost onorată la ceremonia de pe Walk of Fame de colegii ei din „Married…with Children”, Katey Sagal și David Faustino. Sagal i-a spus lui Applegate: „Nu ești singură. Suntem cu toții aici”.

Colega de platou a lui Applegate din „Dead to Me”, Linda Cardellini, și creatoarea Liz Feldman au fost, de asemenea, prezente pentru a-i aduce un omagiu lui Applegate.

Applegate a urcat pe podium la ceremonia de la Walk of Fame ajutată de Sagal, care a rămas pe scenă cu ea în timpul discursului. Applegate a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre fiica ei și îi mulțumea că a susținut-o în ultima perioadă.

„Cea mai importantă persoană din această lume este fiica mea”, a spus Applegate. „Ești mult mai mult decât știi chiar și tu. Ești atât de frumoasă și de bună, de inteligentă. Sunt binecuvântată în fiecare zi că pot să mă trezesc și să te duc la școală… îți mulțumesc că ai fost alături de mine”.

Applegate i-a numit pe fanii ei prezenți „minunați” și a adăugat: „Pe fiecare dintre voi. Vă iubesc [pe toți] atât de mult”.

Christina Applegate, în scaun cu rotile pe platourile de la „Dead to Me”

Într-un interviu acordat publicației Variety înainte de ceremonia de pe Walk of Fame, Applegate a declarat că filmarea ultimului sezon din „Dead to Me” în timp ce se lupta cu scleroza multiplă a fost „atât de greu pe cât ai putea crede că ar fi”. Actrița a fost nevoită să folosească un scaun cu rotile pentru a ajunge pe platou.

Christina Applegate honored with a star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, California, USA – 14 Nov 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Am fost diagnosticată în timp ce lucram”, a spus Applegate. „A trebuit să sun pe toată lumea și să le spun: ‘Am scleroză multiplă, băieți’. Adică, ce naiba!”. Și apoi a fost vorba de un fel de a învăța – cu toții am învățat – ce voi fi capabilă să fac.”

Sezonul 3 din „Dead to Me” debutează pe 17 noiembrie pe Netflix. „Oamenii mă vor vedea pentru prima dată ca persoană cu dizabilități și este foarte dificil”, a declarat Applegate pentru Variety despre debutul serialului și despre primele sale apariții publice, care vor include și premiera „Dead to Me”, pe 15 noiembrie.

Urmăriți ceremonia completă a lui Applegate pe Walk of Fame în videoclipul de mai jos.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton