Homepage  / Știri

Christina Hendricks e inspirată de personajul ei

Christina Hendricks e inspirată de personajul ei

de Redactia Tvmania

Actriţa Christina Hendricks (35 de ani), interpreta secretarei Joan Harris (fostă Holloway) în serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”, a povestit în ediţia de septembrie a revistei britanice „GQ” că ar fi încântată să fie considerată o „pinup girl”.

Actriţa americană explică în interviu că nu este deranjată nici de costumele pe care le poartă în serial, nici de ţigările din plante pe care le fumează: „Ador hainele extrem de mulate! Propria mea garderobă s-a schimbat (datorită acestora), am învăţat din stilul lui Joan. Cât despre ţigări, nu fumez atât de mult ca bărbaţii. De obicei doar mă mişc de colo colo (cu o ţigară în mână) şi nu trebuie să trag din ea. Sunt norocoasă, pentru că am scene în care folosesc ţigările pentru a sublinia anumite lucruri pe care le spun”.

Hendricks a mai povestit că fanii se aşteaptă mereu să o vadă îmbracată ca Joan Harris şi că i se spune mereu „Araţi atât de tânără. Nu pari la fel de înaltă (ca pe ecran)!”. Al patrulea sezon al serialului „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”, în care actriţa îşi continuă rolul, a debutat în SUA pe 25 iulie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton