Homepage  / Articole

Christina Hendricks, transformată într-o Barbie

Christina Hendricks, transformată într-o Barbie

de Redactia Tvmania

Interpreta sexoasei secretare Joan Holloway din serialul „Mad Men” a fost transformată într-o păpuşă Barbie de către creatorii celebrei firme de jucării, însă mişcarea a produs un scandal imens: figurina este foarte slabă şi fără forme, deşi actriţa este cunoscută tocmai pentru trupul ei voluptos.

.

Păpuşa Barbie e departe, ca dimensiuni, de modelul original.

Păpuşa Barbie e departe, ca dimensiuni, de modelul original.

Nutriţioniştii britanici susţin că Christina-Barbie este încă un model nesănătos pentru fetiţe, promovând imaginea unei femei mult prea slabe, scrie „Daily Mail”. Hendricks (35 de ani) fusese recent numită de o oficialitate britanică responsabilă cu sănătatea o persoană model care are „dimensiunile ideale”.

Dar în loc să promoveze imaginea ei reală (măsura 14 la britanici), creatorii păpuşii au optat pentru o copie fără pic de rotunjimi (măsura 0), ceea ce i-a nemulţumit pe nutriţioniştii care se tem că fetiţele din toată lumea vor încerca să atingă standarde imposibile în ce priveşte greutatea, luând păpuşa drept model.

Un purtător de cuvânt pentru producătorul Mattel al păpuşii a declarat însă că nimeni nu trebuie să fie ofensat, întrucât „păpuşile inspirate de serialul Mad Men au fost create ca să capteze stilul show-ului”.

Serialul „Mad Man” a avut premiera celui de-al patrulea sezon la sfârşitul lunii iulie în America, iar criticii au spus despre el că este „genial”. La noi, cel de-al doilea sezon va fi difuzat de TVR1 cel mai probabil în aceasta toamnă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton