Homepage  / Vedete străine

Christina Ricci, despre viitorul personajului ei în sezonul 2 din Wednesday. Ce a spus despre Jenna Ortega

Christina Ricci, despre viitorul personajului ei în sezonul 2 din Wednesday. Ce a spus despre Jenna Ortega
8

de Roxana Mirea,

Christina Ricci o interpretează pe profesoara Marilyn Thornhill în serialul Netflix „Wednesday”. Cum personajul ei are o soartă ambiguă în ultimul episod din primul sezon, fanii sunt curioși să afle dacă o vor revedea pe Christina Ricci în cel de-a doilea sezon. Iată ce a răspuns Christina Ricci când a fost întrebată despre viitorul personajului ei din serialul „Wednesday”.

Christina Ricci, despre viitorul personajului ei din serialul „Wednesday”

Christina Ricci este dispusă să joace în lumea ciudată și macabră a serialului „Wednesday” de la Netflix. Doar că nu poate spune confirma dacă personajul ei are vreun viitor în noul sezon.

Celebra actriță a pășit pe covorul de la premiera sezonului 2 al serialului „Yellowjackets”, care a avut loc miercuri la Teatrul Chinezesc TCL din Hollywood, și a oferit un interviu pentru ET în care a vorbit și despre rolul ei din „Wednesday”.

În „Wednesday”, Ricci joacă rolul profesoarei Marilyn Thornhill, o profesoară aparent drăguță și solidară. Având în vedere finalul serialului, soarta personajului ei este oarecum ambiguă. Cu toate acestea, Christina Ricci a părut ușor timidă atunci când a fost întrebată dacă ar putea face parte din cel de-al doilea sezon. „Nu cred că am voie să spun”, a declarat actrița.

Apoi, Ricci a adăugat cu bucurie: „Din partea mea, ușa este deschisă” pentru o revenire, dacă serialul dorește să o aducă înapoi.

„(Marilyn Thornhill) a fost atât de amuzant de jucat!” a mai spus Ricci. „Întotdeauna este atât de amuzant să joci un personaj negativ.”

Netflix’s Wednesday Season 1 Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Christina Ricci, despre Jenna Ortega

Ricci a avut, de asemenea, multe cuvinte de laudă la adresa vedetei din „Wednesday”, Jenna Ortega, care o interpretează pe Wednesday Addams.

Când a fost întrebată dacă i-a dat vreun sfat sau îndrumare lui Ortega cu privire la cum să facă față faimei la o vârstă fragedă, Ricci a explicat: „Jenna este atât de inteligentă, cu picioarele pe pământ, talentată și capabilă, încât cred că nu are nevoie de niciun ajutor.”

„Este atât de capabilă. Cred că se va descurca extraordinar de bine”, a adăugat ea.

În timp ce apariția sa în cel de-al doilea sezon al serialului „Wednesday” este încă un mister, cel de-al doilea sezon al dramei horror psihologice „Yellowjackets” se pregătește de premieră, iar Ricci este încântată să facă parte din proiect.

Îmi place foarte mult să joc un personaj în care nu trebuie să fiu vanitoasă, știi?” a spus Ricci despre faptul că o interpretează pe Misty Quigley în serial. „Suntem atât de vanitoși în viața de zi cu zi, încât este plăcut să ne ascundem în spatele acestui lucru… Cred că este atât de amuzant și îmi place felul în care se îmbracă și îmi place să nu trebuiască să-mi fac griji cu adevărat pentru niciun fel de farmec.”

Sezonul 2 din „Yellowjackets” are premiera pe 26 martie la Showtime.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton