Homepage  / Vedete / Vedete străine

Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit în care a făcut actrița anunțul

Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit în care a făcut actrița anunțul

de Redactia Tvmania

Actrița Christina Ricci a anunțat în mediul online că familia sa se mărește! Vedeta de la Hollywood este însărcinată cu al doilea copil. 

La doar un an de la divorțul de fostul soț, James Heerdegen, Christina Ricci a anunțat că așteaptă încă un copil. Se pare că în ultimele 12 luni vedeta și-a refăcut viața și, potrivit anunțului său, totul merge din ce în ce mai bine. 

Cunoscută din pelicule precum „Familia Addams” sau „Suspinul șarpelui negru”, actrița Christina Ricci a dezvăluit marți pe Instagram că este însărcinată, împărtășind o ecografie alături de mesajjul: „Viața se îmbunătățește în continuare. 🎉”

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Christina Ricci (@riccigrams)

Iubitul ei, hairstylistul Mark Hampton, a postat, de asemenea, imaginile cu ultrasunetul pe pagina sa, adăugând aceeași descriere ca cea a viitoarei mămici. 

Luna trecută, Ricci a sărbătorit ziua de naștere a lui Hampton pe Instagram, scriind la acea vreme că este „persoana ei preferată”, numindu-l și „om superb” și „aducător de toate lucrurile fericite, magice și bune”. Ea a mai scris: „Te iubesc. Anul viitor va fi cel mai bun de până acum”.

 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Christina Ricci (@riccigrams)


 

Christina Ricci este deja mama unui  băiețel pe care îl are alături de fostul soț. Micuțul Freddie a împlinit recent 7 ani. Christina Ricci s-a căsătorit cu James Heerdegen în 2013, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pan Am” și au divorțat în iulie 2020. Problemele dintre cei doi au continuat la scurt timp după decizia de a divorța, Christina Ricci fiind nevoită să solicite ordin de restricție împotriva lui  James Heerdegen. 

În 2017, Ricci a povestit revistei digitale The Edit a lui Net-a-Porter despre cum a schimbat-o devenirea de mamă.

„Căsătoria îți arată defectele în felul în care faci față lucrurilor, iar existența unui copil te obligă să crești cu viteza luminii”, a spus ea la acea vreme. „Sunt cu totul altă persoană față de cum eram înainte de a-mi avea copilul”.

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton