Homepage  / Articole

Christopher Meloni, oficial în distribuția „True Blood”

Christopher Meloni, oficial în distribuția „True Blood”

de Redactia Tvmania

După mai multe săptămâni în care a negociat la sânge contractul, Chris Meloni a semnat cu producătorii „True Blood”. El va apărea în serial începând din sezonul cinci, care va fi filmat începând cu sfârşitul acestui an, premiera televizată urmând să aibă loc la HBO SUA în vara anului viitor, scrie tvline.com.

Conform producătorului executiv Alan Ball, fostul star din „Lege și ordine: Brigada Specială” va juca rolul unui „vampir bătrân și foarte puternic, care ține soarta lui Bill (Stephen Moyer) și a lui Eric (Alexander Skarsgard) în mâinile sale”.

Acest aranjament îl readuce pe Meloni în curtea HBO, unde a mai lucrat pentru serialul „Oz – Închisoarea federală”, difuzat de acest post în perioada 1997-2003.

Se pare că rolul principal de vampir din „True Blood” îi va oferi o bună mediatizare lui Chris Meloni, care filmează în prezent pentru „Man of Steel” (2013), o peliculă cu Superman, despre care HBO refuză să dea prea multe detalii.

Christopher Meloni a părăsit distribuția din „Lege şi ordine: Brigada specială” în primăvara acestui an, după 12 sezoane în care l-a interpretat pe detectivul Elliot Stabler (serialul a început în 1999).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton