Homepage  / Articole

Chyler Leigh: Eu am ales să plec din „Anatomia lui Grey”

Chyler Leigh: Eu am ales să plec din „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Chyler Leigh, actrița care i-a dat viață surorii lui Meredith Grey, Lexie, în „Anatomia lui Grey” a dezvăluit recent că ieșirea ei din serial a fost plănuită din timp, chiar dacă fanii poveștii au fost luați prin surprindere de moartea personajului ei în ultimul episod din seria a opta.

Leigh a explicat că a fost de fapt decizia ei de a pune punct colaborării cu Shonda Rhimes, scrie UsMagazine.com. După cinci ani și jumătate în care a fost unul dintre pionii cheie ai serialului, actrița a putut lucra alături de creatoarea „Anatomiei” pentru a crea un sfârșit pentru Lexie Grey.

„La începutul anului, am luat decizia ca sezonul opt să fie ultimul în care voi apărea. M-am întâlnit cu Shonda și am lucrat împreună pentru a oferi un sfârșit potrivit poveștii lui Lexie”, a spus Leigh (30), într-un interviu acordat tvline.com.

Chyler Leigh nu a vrut să vorbească încă despre viitoarele ei planuri sau proiecte în televiziune. Ea le-a mulțumit însă fanilor ei, care au făcut ca „ultimii cinci ani să fie foarte speciali”.

Shonda Rhimes: „A fost o decizie greu de luat”

Creatoarea Shonda Rhimes a mărturisit, într-un mesaj de pe Twitter, că omorârea personajului Lexie „nu a fost o decizie ușor de luat. Dar a fost o hotărâre luată în colaborare cu Chyler. Am discutat mult pe tema asta și, într-un final, am spus că a sosit timpul pentru sfârșitul rolului ei”.

Chyler Leigh nu a fost singura actriță care a renunțat la rolul din „Anatomia lui Grey”. Tot în ultimul episod din seria a opta , Kim Raver – foto mic- (interpreta personajului Teddy) și-a făcut ieșirea din peisaj.

Citește și:

La finalul sezonului opt, „Anatomia…” devine „Lost”

Cine moare la final de sezon în Anatomia lui Grey?

Shonda Rhimes: „Anatomia lui Grey” nu ia sfârșit!

Dempsey și Pompeo rămân în „Anatomia lui Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton