Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. „Am văzut suferința ei”

America Express 2023. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. „Am văzut suferința ei”
5

de Roxana Mirea,

A fost o ediție plină de provocări și suspans. Trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă de la „America Express”, aseară, 18 ianuarie 2023. După ce Irina Fodor a anunțat cele două echipe care vor participa la cursa pentru ultima șansă, vedetele au fost puse să aleagă o a treia echipă care să intre la eliminare. Iată cine s-a plasat pe ultimul loc și ce culoare a avut totemul.

Echipele în pericol de eliminare la America Express, 18 ianuarie 2023

Trei echipe au participat la cursa pentru ultima șansă de la „America Express”, aseară, 18 ianuarie 2023. Irina Fodor a anunțat că primele două echipe care intră în cursă sunt frații Gavril și Bruja și Pufeh. Apoi, vedetele au fost puse să aleagă o a treia echipă care să intre în cursa pentru eliminare. În urma voturilor, Bie Adam și mama ei au fost trimise în cursa pentru ultima șansă.

Cele trei echipe au traversat mai multe obstacole și au trecut printr-o mulțime de periperiții în lupta lor pentru a nu fi eliminați de la „America Express”. După ce au trecut cu brio de toate probele, echipele au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Așadar, primele care s-au salvat de la eliminare au fost Bie Adam și mama ei, urmate de frații Gavril care au sosit pe locul 2.

„Am simțit că am dovedit ceva pentru că eu nu am fost de acord cu premisa „hai să echilibrăm jocul pentru ultima șansă” pentru că ne puneau cumva într-o postură de echipă slabă. Doar pentru că suntem mamă – fiică asta înseamnă că suntem slabe?”, a spus Bie.

Având  în vedere acest clasament, Bruja și Pufeh, care au ajuns ultimii la Irina Fodor, au așteptat cu sufletul la gură verdictul totemului.

Verdictul totemului pentru Bruja și Pufeh, la America Express, 18 ianuarie 2023

Bruja și Pufeh au fost în pericol de eliminare în ediția de aseară, 18 ianuarie 2023, a emisiunii „America Express”. Culoarea totemului avea să le decidă soarta în comepetiție. Cutia se afla la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cei care au câștigat prima imunitate.

„Eu am o cheiță, cutia are un lacăt. O să vedem în curând pentru că nu vreau să prelungesc suferința lui Bruja sau a lui Pufeh. Știu că sunt epuizați”, a mărturisit prezentatoarea TV înainte de a deschide cutia cu totemul.

„Nici nu vreau să mă uit, nu vreau să văd. Mi-e rău”, a fost replica lui Pufeh.

Bruja a cedat, fiind foarte nervoasă și a sperat că totemul va fi roșu.

Am văzut suferința ei și m-am întristat odată cu ea pentru că țin foarte mult la ei”, a spus Bie.

Eram stresată și nervoasă. Așteptam să ne arate odată. Asta îmi doream foarte tare. Nici nu mai aveam chef să aud nimic, pe nimeni. Voiam doar să știu dacă plec acasă sau nu”, a spus Bruja.

Primul totem din „America Express” a fost verde, motiv pentru care Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. Concurenții au început să aplude și să se bucure. Totuși, Bruja nu a părut așa încântată.

trei-echipe-in-pericol-de-eliminare-la-america-express-18-ianuarie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Noi ne-am bucurat, dar Bruja nu”, a spus Cătălin Bordea.

„E tot ce-mi doresc în viață, să continui!”, a spus Bruja, pe un ton ironic.

Îmi doream să fie roșie în momentul ăla. Acum, nu-mi mai doresc să fi fost roșie neapărat pentru că eu acționez pe baza a multor factori, cum ar fi nemâncat, stres, nervi și ajungi să gândești într-un anumit fel, chiar dacă tu nu ești așa. Acum, îmi doresc să continui”, a mai completat Bruja.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton