Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat a doua imunitate la America Express. Echipa care a obținut amuleta

Cine a câștigat a doua imunitate la America Express. Echipa care a obținut amuleta
13

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „America Express” a avut loc aseară, 17 ianuarie 2023, iar concurenții s-au luptat pentru cea de-a două amulteă, dar și pentru cea de-a doua imunitate. Probele de pe Drumul Aurului le-au dat mari bătăi de cap echipelor. Iată cine a câștigat amuleta, dar și cea de-a doua imunitate de la „America Express”, emisiune difuzată de Antena 1.

Cine a câștigat a doua amuletă la America Express – 17 noiembrie 2023

Cele trei echipe care s-au calificat la al doilea joc de amuletă din „America Express”, aseară 17 ianuarie 2023, au fost Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Dragilor, o să-i ajutăm pe acești negustori din spatele vostru să mai aducă niște fructe din piață. Ne distrăm astăzi, dar ne distrăm pentru o amuletă de 1.000 de euro și pentru un avantaj. Mai târziu o să ofer a doua imunitate, asta înseamnă că cei care o vor câștiga nu vor intra la cursa pentru ultima șansă”, i-a anunțat Irina Fodor pe concurenți, potrivit a1.ro.

cine-a-castigat-a-doua-amuleta-la-america-express–17-noiembrie-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Echipele au primit câte 3 comenzi de transport cu bicicleta ce au inclus două fructe și legume. Unul a condus bicicleta, iar celălalt a preluat și reținut comanda vânzătorului. În a doua parte a jocului au avut de transportat multe cutii cu bicicleta, lucru foarte greu de făcut, având în vedere că acele cutii s-au mai și prăbușit .

cine-a-castigat-a-doua-amuleta-la-america-express–17-noiembrie-2023-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

Totuși, o singură echipă a ieșit învingătoare. Larisa Iordache și Diana Bulimar au câștigat cea de-a doua amuletă de la „America Express”, aseară, 17 ianuarie 2023.

Cine a câștigat a doua imunitate la „America Express”, 17 ianuarie 2023

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate și au avut parte de clipe de relaxare la „America Express”. Celelalte opt echipe s-au luptat pentru cea de-a doua imunitate, iar Larisa Iordache și Diana Bulimar au plecat primele în cursă datorită avantajului câștigat la jocul de amuletă. De asemenea, tot ele au decis și ordinea în care au plecat concurenții în cursa pentru imunitate.

Pentru început, perechile de vedete au fost nevoite să ajungă în Queretaro cu un turn din napolitane. În funcție de mărimea turnului, concurenții au avut de degustat mai multe „delicii” mexicane, precum scorpioni și larve de furnici de la „ruleta deliciilor”.

cine-a-castigat-a-doua-amuleta-la-america-express–17-noiembrie-2023-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

După ce s-au delectat cu delicatesele mexicane, concurenții au avut de urcat o mulțime de trepte pentru a ajunge la Irina Fodor și pentru a câștiga a doua imunitate. Se pare că gimnastele au reușit să profite de avantajul câștigat la jocul de amuletă. Larisa Iordache și Diana Bulimar au ajuns primele la Irina Fodor și au câștigat imunitatea. Ele se vor bucura de cazare și mâncare, dar vor scăpa și de cursa pentru ultima șansă de astăzi.

„Pentru noi imunitatea este un confort psihic. Am zis că începem ușor să ne prindem și asta îmi dă putere să merg mai departe”, au mărturisit cele două.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton