Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine a câștigat custodia celor două gemene ale Lisei Marie Presley, după moartea artistei. Decizia luată de bunica lor

Cine a câștigat custodia celor două gemene ale Lisei Marie Presley, după moartea artistei. Decizia luată de bunica lor
11

de Andra Stana,

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, a murit în luna ianuarie, la doar 54 de ani. Artista, care a avut 4 copii, a fost căsătorită de 4 ori. Cele două fete gemene ale ei, provenite din ultima căsătorie, sunt minore. După moartea mamei lor, acestea au ajuns în centrul unei lupte crunte pentru custodie. Iată în grija cui au ajuns acum fetele de 14 ani ale Lisei Marie Presley și ce rol a avut bunica, Priscilla Presley.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. Ultima dată a divorțat în anul 2021. Mariajul dintre fata lui Elvis și Michael Lockwood a durat 15 ani. Cei doi au avut împreună două fete gemene, care au astăzi 14 ani. Potrivit legislației din Statele Unite, mama lor a deținut custodia în proporție de 60%.

Acum, după moartea artistei, se pare că Michael Lockwood, fostul soț al Lisei Marie Presley și tatăl gemenelor Harper și Finley, este cel care a primit custodia deplină a copiilor. Totul a fost decis în cadrul unei audieri pentru custodie, care a avut loc marți, la Los Angeles, scrie thedailybeast.com.

Cine a câștigat custodia celor două gemene ale Lisei Marie Presley, după moartea artistei. Decizia luată de bunica lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fostul soț al Lisei Marie Presley și-a unit forțele cu Priscilla

Înainte de moartea ei, în ianuarie, Presley a fost implicată într-o bătălie de șapte ani pentru custodie împotriva lui Lockwood, care, de asemenea, potrivit Daily Mail, ar fi aliat cu Priscilla Presley în încercările acesteia de a contesta validitatea testamentului fiicei sale. Priscilla ar fi fost prezentă marți la audierea pentru custodie și nu a ridicat nicio obiecție la procedură.

Decizia vine în mijlocul unei bătălii juridice care se pregătește între Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keogh, pentru cine va controla un fond fiduciar de mai multe milioane de dolari înainte ca gemenele să ajungă la vârsta majoratului.

După ce au apărut informații potrivit cărora Keogh nu-i mai permite bunicii sale să intre pe domeniul Graceland, un purtător de cuvânt al proprietății a negat că ar fi fost schimbată vreo încuietoare în săptămânile care au trecut de la moartea Lisei Marie.

Următoarea audiere pe această temă este programată pentru 13 aprilie în Los Angeles, iar surse citate de Page Six au declarat că Lockwood și Priscilla Presley și-ar putea uni forțele împotriva lui Keogh în această dispută.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton