Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat Jocul de Amuletă la Asia Express. „Mi-am acceptat înfrângerea”

Cine a câștigat Jocul de Amuletă la Asia Express. „Mi-am acceptat înfrângerea”
17

de Roxana Mirea,

Au mai rămas șasee chipe la Asia Express – Drumul Împăraților, iar concurenții s-au bucurat de prima etapă din Georgia. Cu toții au făcut tot ce au putut pentru a se califica la Jocul de Amuletă, însă doar trei echipe au ajuns în timp util la Irina Fodor. Cine a câștigat primul Joc de Amuletă.

Trei echipe s-au calificat pentru Jocul de Amuletă

Asia Express, 24 octombrie. Au mai rămas șase echipe în competiția de la Antena 1. Cu toții s-au bucurat de prima etapă din Georgia, fiind nevoiți să înfrunte noi provocări. Prima etapă din Georgia – a întâmpinat pe concurenții rămași în competițe cu o mulțime de situații inedite, tradiții diferite și o limbă total necunoscută. Înainte de a ajunge la Irina Fodor, vedetele au fost nevoite să caute un costum tradițional georgian într-o piață extrem de aglomerată, ca mai apoi să îl îmbrace și să învețe contracronometru pași de dans alături de un coregraf, potrivit a1.ro.

Cele șase echipe s-au confruntat cu noi provocări pe Drumul Împăraților, însă doar trei achipe s-au putut califica pentru Jocul de Amuletă. Aceastea au fost Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre.

247492507_254983429789987_3642394865881120375_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cine a câștigat Jocul de Amuletă la Asia Express

Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre au fost cele trei echipe care s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Cu toții si-au dorit să câștige și au făcut tot ce le-a stat în putere pentru ca acest lucru să se întâmple.

De data aceasta, participanții au fost nevoiți să se bazeze pe forță, dexteritate, răbdare, muncă în echipă și ambiție. Totuși, o singură echipă putea obține victoria. Cei care au reușit să termine cel mai repede probele au fost Mihai și Elwira Petre.

„Forța lui nu se poate compara niciodată cu a mea, mi-am acceptat înfrângerea cu fruntea sus. Am fost încă o dată pe podium. Am scăpat și de a șasea amuletă„, a spus Adriana Trandafir.

Totodată, Jocul de Amuletă s-a lăsat și cu o accidentare. Elwira Petre a dat cu capul într-un soldat și s-a lovit destul de serios.

Am dat cu capul de soldat”, a spus Elwira Petre atunci când Mihai și Adriana au întrebat-o ce a pățit.

Asia Express – 25 octombrie. Continuă cursa pentru Imunitate

Mihai și Elwira Petre vor avea un avantaj în cursa spre imunitate ce se va da în seara aceasta, pe Antena 1, de la 20:30: „Ne așteptam cu toții să câștige Mihai. Superman cred că ar fi invidios pe el”, au glumit concurenții.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cursa pentru imunitate continuă la Asia Express- Drumul Împăraților. Până la obținerea acestei mize mult râvnite, primele trei cupluri ajunse la steag trebuie să joace Jenga și să găsească plăcuțe inscripționate cu litere, fără a dărâma piesele. Mai apoi, literele trebuie să fie aranjate într-o frază cât mai rapid, căci echipa care o va afla prima are mari șanse să obțină și prima imunitate din Georgia.

Cum se vor descurca vedetele în a doua zi de pe teritoriul Georgiei și care vor fi vedetele ce se vor bucura de restul etapei în calitate de turiști, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton