Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 1 mai 2022. Un concurentul, pus la zid pentru că a pierdut

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 1 mai 2022. Un concurentul, pus la zid pentru că a pierdut
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 a avut loc aseară, 1 mai, la Pro TV. Recompensa pusă în joc a venit la fix, având în vedere că ieri a fost o mare sărbătoare. Tigrii și Vulturii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga. Iată cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România, aseară, 1 mai 2022.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor  – 1 mai 2022

Vulturii și Tigrii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de recompensă de la Survivor România, aseară, 1 mai 2022. Recompensa a fost una pe măsură: o adevărată petrecere de 1 mai, cu mici și bere.

Cele două echipe au ajuns la ștafetă, iar confruntarea finală a fost între Blaze și Ionuț Popa. Ionuț nu a avut nicio șansă în fața Vulturului, care i-a dărâmat trei totemuri în cel mai scurt timp.

Astfel, scorul final a fost de 10 la 9 pentru Vulturi. Din cauza înfrângerii sale, Ionuț Popa a fost tras la răspundere de coechipierii săi. Acestora nu le-a convenit faptul că el nu s-a arătat afectat de înfrângere.

survivor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce au obținut victoria, Vulturii au avut parte de o sărbătoare de 1 Mai ca la carte. Aceștia s-au bucurat de mici la grătar și bere, tarabe cu fântână de ciocolată, nachios, popcorn și jucării de pluș, potrivit protv.ro.

Pe de altă parte, în echipa Tigrilor, Ionuț continuă să dea explicații pentru punctul final pierdut.

Din cauza mea, nu se mănâncă mici și nu se bea bere. Asta e viața. Trebuie să accepți realitatea. Asta nu înseamnă că nu sunt supărat. Sunt supărat”, a spus Ionuț.

El are atitudinea asta atunci când pierde el. Pentru a se scoate pe el, spune: „Asta e”. Păi, ce? E vorba doar de tine aici? Ești la individuale sau echipa se numețe „Ionuț”, nu „Tigrii”?”, a spus Alex Nedelcu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton