Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 17 aprilie 2022. „I-am jucat la psihic”

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 17 aprilie 2022. „I-am jucat la psihic”
7

de Roxana Mirea,

Un nou joc de recompensă a avut loc aseară, 17 aprilie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Vulturii și Tigrii s-au luptat pentru a obține victoria. Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că miza jocului este una care le va aduce aminte de casă. Iată cine a câștigat jocul de recompensă de aseară, 17 aprilie, de la Survivor România 2022.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor – 17 aprilie 2022

Jocul de recompensă de aseară, 17 aprilie, de la Survivor România 2022 a avut o miză care le-a adus aminte concurenților de casă. Daniel Pavel i-a informat pe Vulturi și Tigri că cine va câștiga meciul, se va bucura de o masă pe cinste: ciorbă de perișoare, sarmale și mămăligă. Surpriza cea mai mare a fost că toate acestea au putut să fie savurate pe un catamaran, în largul mării.

Cu o așa miză, Vulturii și Tigrii au dat tot ce-i mai bun pentru a obține victoria. Scorul jocului a fost unul strâns, așa că cele două echipe au ajuns la ștafetă. La ștafetă, pentru Vulturi, au intrat pe traseu Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, iar pentru Tigri, au intrat Ionuț Popa și Mari Fica. Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au învins, iar scorul final a fost de 8 la 7 pentru Vulturi.

survivor-romania-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După ce au câștigat primul lor joc de recompensă în această formulă, Vulturii au fost extrem de bucuroși. Doru Răduță și Alexandra Duli s-au îmbrățișat și au spus că „i-am jucat la psihic”. Marian Drăgulescu și-a lăudat toată echipa, iar Elena Chiriac i-a spus lui Duli că: „Ai bătut-o pe Ștefania! De asta aveai nevoie”, potrivit protv.ro.

Sursa foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton