Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România 2022. Concurentul care nu s-a bucurat de premiu

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România 2022. Concurentul care nu s-a bucurat de premiu

de Roxana Mirea,

Războinicii și Faimoșii s-au confruntat din nou la Survivor România 2022, de la Pro TV. Ambele echipe au început jocul de recompensă cu forțe proaspete pentru că în concurs au venit patru noi concurenți. Cine a câștigat jocul de recompensă de aseară, 13 februarie, de la Survivor România 2022.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România 2022

Seara a început cu o surpriză pentru Războinici și Faimoși: patru noi concurenți au intrat în concurs. Echipei Faimoșilor s-a alăturat dansatoarea profesionistă Natalia Duminică, dar și gimanastul Marian Drăgulescu. În tabăra Războinicilor au intrat tot doi concurenți noi. Este vorba despre: Oana Ciocan, liber profesionist, 24 de ani și Doru Răduță, IT, 31 de ani.

Începând jocul cu forțe proaspete, ambele echipe au dat tot ce-i mai bun pentru a câștiga jocul de recompensă. După un parcurs dificil, echipa albastră a câștigat jocul de recompensă de aseară, 13 februarie, de la Survivor România 2022. Scorul final a fost de 10-6, iar Războinicii s-au bucurat de puiul Shanghai, recompensa jocului.

Pentru că a fost penalizată în cadrul consiliului pentru purtare neadecvată, Alexadra Duli nu s-a bucurat de recompensa pusă aseară în joc: 5 bucăți de pui Shanghai, potrivit protv.ro.

Aceasta a spus că nu se simte demoralizată și că mai are surprinzător de multă energie. „Am luat-o ca pe o pregătire pentru marea finală. O să fie un moment în care o să fiu mai singură”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton