Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor 2022. Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor 2022. Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă
9

de Roxana Mirea,

Între Faimoși și Războinici s-a dat o luptă câncenă în ediția de aseară, 30 ianuarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Scorul a ajuns să fie 9-9, motiv pentru care echipele au intrat la ștafetă. Lupta finală s-a dat între Laura Giurcanu și TJ Miles de la Faimoși și Elena Matei și Alex de la Războinici.

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor 2022

După mai multe înfrângeri consecutive, Faimoșii și-au dorit cu ardoare să câștige jocul de recompensă din ediția de duminică, 30 ianuarie, de la Survivor România 2022. Lupta a fost una strânsă, iar cele două echipe au ajuns la ștafetă. Ambele tabere și-au desemnat cei mai buni jucători care să le reprezinte în jocul decisiv.

Punctul decisiv a fost adus de către Laura Giurcanu și TJ Miles, așa că Faimoșii au câștigat jocul de recompensă de la Survivor România, din 30 ianuarie. Concurenții din echipa roșie au plecat pe insulă cu mâncarea.

Cine-a-castigat-jocul-de-recompensa-la-Survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă de la Survivor 2022

Faimoșii s-au bucurat din plin de mâncarea câștigată în urma jocului de recompensă de la Survivor România 2022. Toată lumea s-a strâns în jurul mâncării, iar Otilia Bilionera și-a luat în serios rolul de bucătar al echipei. Din legumele pe care le-au primit în coș, Faimoșii s-au bucurat de o ciorbă grozavă și o salată. Mâncarea a fost atât de bună, încât Rengle a îndrăznit să spere și la un  desert, potrivit Pro TV.

N-am plâns de când am ajuns la Survivor, deși sunt unii oameni care credeau asta despre mine, însă primele mele lacrimi vor fi cu siguranță de fericire pentru că, după două săptămâni și ceva, noi am mâncat salată”, a spus Laura Giurcanu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton