Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat primul Joc de Amuletă, la Asia Express. „A fost mai greu decât de obicei”

Cine a câștigat primul Joc de Amuletă, la Asia Express. „A fost mai greu decât de obicei”
12

de Roxana Mirea,

Asia Express, 31 octombrie 2021. Un nou Joc de Amuletă a avut loc pe Drumul Împăraților. Cele șase echipe au trecut prin probe foarte grele pentru a se califica, însă, în final, doar trei echipe s-au întrecut pentru obținerea Amuletei. Echipa câștigătoare a obține 1.000 de euro, un avantaj la următoarea misiune.

Echipele care s-au calificat la Jocul de Amuletă, la Asia Express

Un  nou Joc de Amuletă a avut loc la Asia Express, în ultima etapă din Georgia. Concurenții au început în forță ziua și au urmat cu strictețe indicațiile Irinei Fodor primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Traseul nu a fost unul obișnuit, iar tensiunile nu au ezitat să apară și în etapa șapte a reality show-ului, potrivit a1.ro.

Cele trei echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă au fost Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și Francesco, Adriana Trandafir și Maria Speranța. Concurenții au avut parte de probe dificile și au fost provocați să își depășească limitele fizice pentru a merge mai departe în competiția de pe Drumul Împăraților. Cu toții au luptat cu toate puterile pentru a câștiga, iar Maria Speranța chiar s-a și accidentat.

250234320_4522443561167989_6603767954685086912_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cine a câștigat Amuleta la Asia Express

În cele din urmă, cei care au câștigat Amuleta la Asia Express au fost Mihai și Elwira.

Dragilor, a fost mai greu decât de obicei. Poate că, de data asta, cei care nu au ajuns la Amuletă, au avut noroc. Adriana vă poate spune”, a spus Irina Fodor.

A fost greu, atât. Dar cine a câștigat, a meritat”, a spus Maria Speranța.

Concurenții i-au aplaudat pe Mihai și Elwira Petre, chiar dacă se așteptau la acest deznodământ. Potrivit lui Cosmin Natanticu, aceasta este a cincea Amuletă câștigată cei doi.

Bine că știe Natanticu câte Amulete avem, că noi le-am pierdut numărul deja”, a declarat Elwira.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton