Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 14 aprilie 2022. Ce sfat a primit de la Chef Foa

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 14 aprilie 2022. Ce sfat a primit de la Chef Foa
5

de Roxana Mirea,

A fost o ediție plină de surprize și tensiune la MasterChef 2022, aseară, 14 aprilie, la Pro TV. Concurenții care au intrat la proba sub presiune au fost surprinși să afle că vor găti un fel de mâncare sugerat de unul dintre cei trei chefi. La sfârșitul serii, cineva a părăsit competiția. Iată cine a fost eliminat de la MasterChef, aseară, 14 aprilie 2022.

Cine a fost eliminat de la MasterChef – 14 aprilie 2022

Concurenții de la MasterChef care au intrat la proba sub presiune au fost surprinși să afle că vor găti un fel de mâncare sugerat de unul dintre cei trei chefi. Numele lui l-au descoperit în plicul ales de pe masă. Cu toții au dat tot ce-i mai bun și au încercat să-i impresioneze pe Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu cu preparatele lor. Totuși, la sfârșitul serii, cineva a părăsit competiția.

La proba de eliminare, Nicolle Scripcar a ales să gătească: „Aperitiv cu somon, cremă de cartofi cu praz, cremă de broccoli și midii în sos de vin; Adrian Popița – „Tacos cu pui coquelet, iar Daniela Nicorescu – „Somon blanșat cu castraveți”, potrivit protv.ro.

Preparatul care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor chefilor a fost cel al lui Nicolle. Așadar, Nicolle Scripcar este concurentul care a fost elimimat de la MasterChef, 14 aprilie 2022.

Știam. A fost ceva frumos. Oricum, eu știam că nu sunt om de finală. Știam că într-o zi o să plec, dar parcă nu voiam să plec așa. De asta plâng și mă oftic. Nu pot să mă stăpânesc. Nu pot, frate! Cum să ajung aici pentru niște paste pe care le-am făcut de o mie de ori? Nu ajungeam la testul sub presiune dacă făceam pastele cum trebuie”, a spus Nicolle, după ce i s-a spus că este eliminată de la Masterchef 2022.

„Nicolle, bucură-te de această experiență. Ești aproape de top 10 în bucătăria MasterChef. E o mare realizare și noi îți mulțumim că ai gătit pentru noi. (…) Chiar dacă nu ai pantofii cu toc la tine, tot părăsești competiția ca o lady”, i-a spus Chef Foa.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-MasterChef-14-aprilie-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa Foto: FAcebook MasterChef

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton