Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 19 mai 2022. Ce ofertă i-a făcut Chef Radu Dumitrescu

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 19 mai 2022. Ce ofertă i-a făcut Chef Radu Dumitrescu
6

de Roxana Mirea,

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef 2022, aseară, 19 mai, de la Pro TV. Lupta devine tot mai strânsă pentru că acum au mai rămas doar cinci bucătari amatori în competiție. Aseară, concurenții au fost nevoiți să gătească în bucătăria unui restaurant – o premieră în acest sezon.

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 19 mai 2022

A fost o seară plină de tensiune și emoții la MasterChef 2022. Chefii i-au anunțat pe concurenți că sunt nevoiți să gătească în bucătăria unui restaurant, ceea ce a fost o premieră în acest sezon.

Astăzi vă veți testa aptitudinile departe de confortul MasterChef. Nu aveti bancul vostru, nu aveți aragazul vostru – totul este la comun”, i-au anunțat chefii. Concurenții au fost împărțiți în două echipe, iar căpitanii aleși de Chef Foa, Chef Hadad și Chef Radu Dumitrescu au fost Marco Genna și Andrei Klabacs. Cei șase bucătari amatori au gătit pentru 10 membri ai personalului medical de pe ambulanță.

La proba sub presiune au intrat concurenții care au făcut parte din echipa roșie: Marco Genna, Gabriela Dima și Adrian Neagoe. Chefii le-au pus la dispoziție mai multe ingrediente pentru a pregăti trei variante de TAPAS, un aperitiv specific bucătăriei spaniole, potrivit protv.ro.

La finalul serii, chefii au anunțat numele concurentului eliminat. Inițial, Chef Radu Dumitrescu i-a dat mari emoții lui Marco. Acesta a crezut că el este eliminat din competiția MasterChef 2022 în momentul în care i s-a spus să lase șorțul pe banc.

Marco, lasă șorțul pe bancul de lucru. Ți-ai îndeplinit bune sarcinile de serviciu astăzi. Urcă la etaj. Ai avut cea mai bună farfurie din seara asta”, a spus chef Radu Dumitrescu.

În cele din urmă, Chef Radu Dumitrescu a anunțat că Adrian Neagoe este concurentul eliminat de la MasterChef 2022, aseară, 19 mai.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-MasterChef-19-mai-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce ofertă a avut Chef Radu pentru Adrian Neagoe

„Eu sunt foarte mândru de voi, doar că vin momente când cineva este mai bun decât noi sau greșește mai mult. Nu o să mai prelung agonia. Adrian, ai greșit mai mult”, a spus Chef Radu.

Locul 6. Pentru mine, este suficient. Este chiar mai mult decât mă gândeam că o să ajung în acest parcurs. Proba pe echipe m-a dărâmat psihic”, a spus Adrian.

Ești un concurent foarte bun. Top 6 concurent MasterChef România 2022. Acum pleci la soția ta, să stai cu copiii”, i-a spus Chef Hadad lui Adrian.

Chef Radu Dumitrescu a avut și o ofertă specială pentru Adrian Neagoe.

Ai o cursă plătită în bucătăria mea de o lună de zile, asta pentru că mie mi-a plăcut foarte mult de tine și mi-ar plăcea ca nervii ăia care se vedeau pe fața ta, să se ducă în cuțit și în tocător, nu asupra tuturor. Important este ce faci tu”, i-a spus Chef Radu Dumitrescu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton