Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022. „Presiunea a fost mai mare”

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022. „Presiunea a fost mai mare”
5

de Roxana Mirea,

S-a dat o nouă bătălie în bucătăria MasterChef 2022, de la Pro TV, aseară, 10 martie. Concurenții și-au dorit să îi surprindă pe Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, însă cineva a fost nevoit să renunțe la șorț. Iată cine a fost eliminat de la MasterChef 2022, de la Pro TV.

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef 2022. La proba sub presiune, concurenții care au rămas la bancul de lucru au avut de gătit două feluri de mâncare chinezească. Invitatul chefilor a fost Chef Young, care le-a arătat concurenților cum se gătește “porc sichuan”, sau porc cu aromă de pește.

Rând pe rând, concurenții au urcat la balcon și au răsuflat ușurați. În fața chefilor, la testul sub presiune au rămas Oana Ioniță și Delia Florea. Fetele au avut de gătit Chao Mian chinezesc cu legume și o ultimă șansă de a-i convinge pe chefi că merită să păstreze șorțul MasterChef, potrivit protv.ro.

Dacă era ceva ce nu voiam să se întâmple, era fix să fiu cu Delia la proba sub presiune. M-am atașat de Delia și cu siguranță o să fim prietene indiferent de ce se întâmplă, doar că presiunea a fost mai mare să fie ea cu mine. M-aș bucura să rămân, dar mi-ar părea rău să plece ea. Prietenia nu mă face să lupt mai puțin. Datoria mea este să lupt pentru mine în acest concurs și cu siguranță Delia gândește la fel”, a spus Oana Ioniță.

Oana este puțin în dezavantaj aici. Ea este alergică la gluten și nu poate să încerce pastele să vadă când sunt făcute”, a spus și Delia.

Ei bine, la final, verdictul chefilor a fost clar. Delia a fost eliminată de la MasterChef 2022. Au mai rămas 14 concurenți care se luptă pentru marele trofeu.

masterchef-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa Foto: Captură de ecran, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton