Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022, 3 martie. Concurentul a izbucnit în lacrimi

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022, 3 martie. Concurentul a izbucnit în lacrimi

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii MasterChef 2022 a fost difuzată aseară, la Pro TV. Lupta din bucătărie a fost crâncenă, dar, în final, un concurent a fost eliminat. Chef Foa, Chef Hadad și Chef Radu Dumitrescu au fost nevoiți să ia o decizie și să trimită un concurent acasă. Iată cine a fost eliminat de la MasterChef 2022.

O nouă eliminare la MasterChef 2022, 3 martie

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef 2022, de la Pro TV, în ediția de aseară, 3 martie. La testul sub presiune, concurenții au avut libertatea să-și aleagă din cămară ingrediente după preferință.

Este momentul vostru să străluciți (..) În bucătărie trebuie să fii pregătit pentru orice, de la a continua munca altcuiva până la a finaliza farfuriile”, spune Chef Foa, potrivit protv.ro.

Proba sub presiune i-a pus în dificultate pe Nicolle, Giacomo și Delia. Preparatele celor trei concurenți nu s-au ridicat la așteptările chefilor.

În momentul în care cei trei chefi se pregăteau să de verdictul și să dezvăluie numele concurentului care va pleca acasă, Nicolle, Giacomo și Delia au fost copleșiți de emoții.

Mi s-au înmuiat picioarele și mi-am spus că asta este”, a spus Delia.

Cine a fost eliminat de la MasterChef 2022, 3 martie

Chefii s-au jucat puțin cu emoțiile lui Giacomo. Inițial, Chef Radu Dumitrescu i-a spus să urce la balcon, iar tânărul de 19 ani a fost încântat crezând că va rămâne în competiție. Totuși, deznodământul a fost altul pentru că juratul și-a completat fraza și i-a spus concurentului că poate urca la balcon nu pentru a rămâne în concurs, ci pentru a-și lua rămas-bun de la colegii lui.

Giacomo, urcă la balcon! Salută-ți colegii. Tu pleci acasă”, a spus Radu Dumitrescu.

Sunt dezamăgit, am greșit, am comis-o, am plecat acasă. Eu meritam să plec acasă. Sunt mândru că am fost cel mai tânăr concurent din acest concurs. Am reprezentat o generație tânără și am arătat că se poate găti chiar și la o vârstă așa fragedă”, a spus concurentul eliminat de la MasterChef 2022.

Giacomo a izbucnit în lacrimi la aflarea verdictului, încă cei trei chefi l-au încurajat și i-au spus că are tot viitorul în față.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton