Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 28 aprilie 2022. Ce regulă importantă a încălcat. „L-am văzut”

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 28 aprilie 2022. Ce regulă importantă a încălcat. „L-am văzut”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emsiunii MasterChef 2022 s-a încheiat aseară, 28 aprilie, la Pro TV. A fost o seară tensionată pentru concurenți, care duc o luptă acerbă în bucătărie pentru a ajunge în finală, mai ales că au rămas atât de puțini. Iată cine a fost eliminat de la MasterChef, aseară, 28 aprilie 2022.

Conflict în bucătăria MasterChef – 28 aprilie 2022

Cel mai râvnit șorț, cel care atestă capacitatea concurenților de a găti în bucătăria MasterChef, este din ce în ce mai greu de păstrat! Concurenții  încep să simtă că nu mai este loc de prietenii, iar individualitatea este singura cale pentru a ajunge în marea finală. Drept urmare, conflictele nu întârzie să apară.

O regulă pe care trebuie să o respecte concurenții este aceea că, atunci când timpul de preparare s-a scurs, aceștia trebuie să nu mai atingă farfuria, nici măcar pentru mici retușuri, potrivit protv.ro. Ei bine, Adrian Popița nu a respectat această regulă în ediția e aseară, iar chef Hadad a observat. Ionuț Oancea a confirmat și el că Adrian nu a ținut cont de „stop gătit”.

L-am văzut după ce ați spus stop gătit. A curățat marginea, chef, după „stop gătit”, a spus Ionuț.

Chef Hadad a refuzat să mai guste din preparatul lui Adrian.

„Ionuț are patru ani sau cinci ani. Atât ai la grădiniță, când te duci și și spui „doamna, să știți că nu știu cine a făcut nu știu ce””, a declarat Adrian.

Ne place corectitudinea. O apreciem. O susținem. Dacă ne întâlnim cu opusul ei, suntem dramatici în abordare”, i-a spus chef Foa lui Adrian.

Nu vreau să fiu persoana care pârăște, dar nu mi se pare corect nici față de mine, nici față de ceilalți colegi. Când chefii zic: „MÂINILE SUS” – o spun pentru noi toți! Fii bărbat și asumă-ți! Nu veni după la mine să îmi spui ce pârâcios sunt eu și că ce am rezolvat cu treaba asta. Nu am rezolvat nimic, dar nu mi se pare corect”, a fost reacția lui Ionuț.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-MasterChef-28-aprilie-2022.-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine a fost eliminat de la MasterChef – 28 aprilie 2022

La sfârșitul serii, Chefii au fost nevoiți să aleagă între Adrian Popița și Ramona Dumitrescu. Jurații au trimis-o pe Ramona la balcon, iar Adrian a fost eliminat de la MasterChef, aseară, 28 aprilie 2022. Concurentul le-a mulțumit chefilor și colegilor lui pentru faptul că a învățat în cadrul competiției să dea gust mâncării. El a ieșit din bucătăria MasterChef 2022 în pași de dans.

A fost o deosebită plăcere, nu m-am gândit niciodată că o să ajung până în punctul ăsta. A fost o mare onoare să vă întâlnesc pe toți trei și să învăț de la dumneavoastră. Până acum doar făceam ceva de mâncare, dar aici am învățat să dau gust mâncării și pentru asta vă mulțumesc„, a fost prima reacție a lui Adrian Popiță după eliminare. 

Adrian, ești un băiat extraordinar„, i-a spus chef Hadad.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton