Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef – 31 martie 2022. Chef Hadad, peste măsură de emoționat

Cine a fost eliminat de la MasterChef – 31 martie 2022. Chef Hadad, peste măsură de emoționat
8

de Roxana Mirea,

A fost o ediție plină de surprize pentru concurenții MasterChef 2022, aseară, 31 martie, la Pro TV. Chef Foa a gătit în fața lor, dar nu singur, ci alături de fratele lui. Apoi, concurenții au fost anunțați că vor fi jurizați de un grup de copii. La sfârșitul serii din 31 martie, un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef 2022.

Cine a fost eliminat de la MasterChef – 31 martie 2022

A fost o ediție tensionată aseară, 31 martie, pentru concurenții de la MasterChef 2022. Chef Foa le-a arătat ce preparate au de pregătit și, iar alături de el a fost fratele său.

Astăzi vom pregăti două dintre preparatele preferatele ale fiului meu. Avem un starter format dintr-o budincă Yorkshire și o frigăruie cu broccolini și din acest somon”, le-a spus Chef Foa concurenților, potrivit protv.ro.

În plus, juriul a fost unul special. Echipele de la MasterChef au fost jurizate de un grup de copii. În final, copiii au decis că preparatele celor de la echipa roșie au fost cele mai bune, iar chefii au avut aceeași părere. Astfel, la proba eliminatorie au participat concurenții care au fost în echipa albastră.

La proba eliminatorie, concurenții au avut de gătit câte un preparat care să conțină trei ingrediente: dafin, usturoi și șofran. După ce au gustat din preparatele lor, chefii au decis. Concurentul eliminat de la MasterChef 2022, aseară, 31 martie, a fost Stelios Voina.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-MasterChef-–-31-martie-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce i-au spus chefii concurentului eliminat

Chefii au avut de ales între Adrian și Stelios, iar concurentul eliminat nu a fost de acord cu alegerea juraților.

Cu siguranță, Adrian trebuia să plece pentru că risotto-ul lui a fost un risotto și atât”, a spus Stelios.

În continuare, cei trei chefi l-au încurajat pe Stelios și i-au spus să continue să gătească, dar și să cânte.

Stelios, ai fost un concurent nu bun, foarte bun. Ai evoluat foarte mult. Ai trecut la preparatele grecești, extraordinar. Eu am învățat de la tine”, a spus Chef Hadad.

Stelios, cântecele tale ne vom lipsi. Sperăm că te vom mai auzi și să încânți urechile multor altor oameni”, a spus Chef Foa.

De asemenea, să încânți papilele gustatice ale multor mese”, i-a spus și Chef Radu Dumitrescu.

Cu siguranță asta fac și voi face pentru că, având o pensiune, în fiecare zi și în fiecare moment, oaspeții și musafirii de asta vin la mine, la pensiune. Sunt plăcut impresionați de mâncărurile pe care le gătesc eu. Am un sentiment și de părere de rău, dar și de bucurie că merg la copiii mei, la familie, la prietenii care mă așteaptă, la clienții care mă așteaptă la pensiune”, a fost răspunsul lui Stelios.

Sursa Foto: Facebook, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton