Homepage  / Știri / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 10 mai 2022. „Din 30 de jucători, am ajuns în ultimii zece”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 10 mai 2022. „Din 30 de jucători, am ajuns în ultimii zece”
8

de Andra Stana,

Cele două echipe de la Survivor România 2022, de la Pro TV, au luptat aseară, 10 mai, pentru a câștiga jocul de comunicare. Câștigătorii au avut ocazia să vorbească fiecare cu câte un membru al familiei, prin apel video, pe Whatsapp. Apoi, a urmat consiliul, iar un concurent a fost nevoit să părăsească competiție. Iată cine a fost eliminat de la Survivor, 10 mai 2022.

Cine a fost eliminat de la Survivor, 10 mai 2022

Tigrii și Vulturii s-au luptat aseară, 10 mai, la Survivor România 2022 pentru a câștiga jocul de comunicare, a cărui miză a fost foarte importantă. Câștigătorii au avut ocazia să vorbească fiecare cu câte un membru al familiei, prin apel video.

Cine a fost eliminat de la Survivor, 10 mai 2022 (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În final, echipa Vulturilor a câștigat jocul de comunicare. Lupta finală s-a dat între Elena Chiriac și Oana Ciocan. Echipa roșie a învins în ediția din 10 mai.

„Suntem un pic pierduți. Trebuie să facem tot posibilul să ne unim la loc, să câștigăm jocul pentru comunicare. Știm cu toții cât de mare nevoie avem de asta”, este concluzia Elenei Chiriac după eșecul de la jocul pentru imunitate, scrie fanatik.ro.

După ce Vulturii s-au bucurat de premiul lor, a urmat consiliul de eliminare. La votul publicului au ajuns Blaze, Marian Drăgulescu și Doru Răduță. În urma voturilor, Doru Răduță a fost eliminat de la Survivor România, aseară, 10 mai 2022.

Doru Răduță, după ce a fost eliminată de la Survivor, 10 mai 2022

După ce Daniel Pavel i-a spus că este eliminat de la Survivor România 2022, Doru Răduță a mărturisit că a demonstrat că fizicul l-a ajutat să fie dibace.

Îmi pare rău că eu sunt cel care pleacă. Mă bucur că am trecut prin toate etapele, că am demonstrat că îmi pot îmbunătăți situația, că am crescut de la etapă la etapă. Le-am trăit pe toate, tot ce a fost mai frumos, tot ce a fost mai greu. Pot pleca fericit. Mă împac, plec cu fruntea sus. Mulțumesc pentru experiența oferită”.

„Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Fizicul m-a ajutat să fiu destul de dibace, destul de rapid. Din 30 de jucători, am ajuns în ultimii zece”, a declarat Doru Răduță după ce și-a auzit numele.

Blaze și Marian Drăgulescu merg mai departe în competiție.

Finalul unei noi săptămâni este egal cu începutul alteia. Nouă concurenți, cei mai puternici, rezistenți și motivați merg mai departe cu un singur gând: locul în marea finală și șansa de a câștiga marele premiu. Cine va rezista? Cine va ceva? Survivor revine duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton