Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 19 aprilie 2022. „N-avea nicio șansă”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 19 aprilie 2022. „N-avea nicio șansă”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 s-a încheiat aseară, 19 aprilie, la Pro TV. Vulturii și Tigrii s-au luptat pentru a câștiga jocul de comunicare. Scorul a fost unul strâns, însă doar o echipă a ieșit învingătoare. Apoi, a urmat consiliul, iar Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. Iată cine a fost eliminat de la Survivor România 2022 aseară, 19 aprilie.

Cine a fost eliminat de la Survivor – 19 aprilie 2022

Tigrii și Vulturii s-au luptat pentru a câștiga jocul de comunicare de la Survivor România 2022. La scorul de 7-7, echipele au ajuns la jocul de ștafetă. Pentru Vulturi au intrat pe traseu Alex Delea și Alexandra Duli, iar pentru echipa Tigrilor au intrat pe traseu Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan. Cei care au reușit să câștige jocul au foat Vulturii.

Apoi, a urmat consiliul de eliminare, iar Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. La votul publicului au fost TJ Miles, Mari Fica și Relu Pănescu. Publicul a decis, așa că Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 19 aprilie.

Ce mare surpriză? Adică n-avea nicio șansă”, a fost reacția lui TJ.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-Survivor-–-19-aprilie-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez enorm de multe lucruri. Am ajuns să apreciez faptul că sunt foarte multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi în aceste condiții. Aș vrea să scot în evidență următorul lucru. În toată viața mea, în aproape 51 de ani, nici măcar o zi nu am trăit în asemenea condiții, iar noi nu apreciem de multe ori. Nu apreciem persoanele dragi nouă, familia. Sunt o grămadă de lecții cu care plec acasă. Este ceva fantastic. Este incredibil ce am putut să trăiesc aici”, a spus Relu Pănescu.

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton