Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 22 mai 2022. Cum s-a încheiat prima rundă de individuale

Cine a fost eliminat de la Survivor, 22 mai 2022. Cum s-a încheiat prima rundă de individuale
10

de Roxana Mirea,

Au început individualele la Survivor România 2022, de la Pro TV. Înainte de a începe prima rundă de individuale, Daniel Pavel le-a explicat concurenților cum se va desfășura acestea. La sfârșitul serii, un concurent a fost nevoit să părăsească competiția. Iată cine a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 22 mai.

Prima rundă de individuale la Survivor, 22 mai 2022

Au început individualele la Survivor România 2022. „Toți 8 o să intrați pe un traseu în faza calificărilor. După calificări, avem sferturile și după sferturi, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei. Campionul zilei va purta colanul de imunitate al zilei. Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion este salvat și va face o nominalizare. Ceilalți șapte fac o nominalizare, dar despre asta mai vorbim la consiliu”, le-a spus explicat Daniel Pavel concurenților cum se va desfășura prima rundă de individuale.

De asemenea, Daniel Pavel a anunțat că, pe lângă titlul de campion al zilei, mai există o recompensă pentru câștigătorul jocului. Este vorba de o excursie în Santo Doming, alături de alți doi colegi, pe care îi va alege.

În urma jocurilor, Marian Drăgulescu a fost campionul zilei și s-a bucurat de recompensă alături de Elena Chiriac și Ștefania Ștefan.

La consiliu, concurenții au făcut nominalizări. În urma votului comun, Elena Chiriac și Ștefania Ștefan au fost propuse spre eliminare. Cele două concurente au ajuns amândouă în pericol de eliminare pentru că au avut același număr de voturi din partea colegilor. Apoi, Marian Drăgulescu a făcut și el nominalizarea lui. El a spus că alegerea lui este pur strategică și a rostit numele lui Ionuț Popa.

Cine a fost eliminat de la Survivor, 22 mai 2022

În cursa de eliminare, au intrat Elena Chiriac, Ștefania Ștefan și Ionuț Popa. Concurentul eliminat de la Survivor România, aseară, 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan. Aceasta a început să plângă și a mărturisit că regretă profund faptul că nu va putea ajunge mai departe.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-Survivor-22-mai-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atât a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. Am învățat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri în bine. Lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici. Zilele, lunile… Am tras tare în fiecare zi aici, am luptat psihic, fizic. Am dat tot ce am putut mai bun. Sunt mândră de parcursul meu aici. Sunt foarte mândră că de tot ce am realizat eu în acest concurs, că am ajutat mereu echipa, că am ajutat cu strategii, că am ajutat cu încredere, că am ajutat cu ștafete, cu tot. Atât mi-a fost mie scris în cărți, să ajung departe. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi. Am dat tot ce am putut și asta este… Se sparge gheața cu mine. Asta este”, a spus Ștefania, cu lacrimi în ochi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton