Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 26 aprilie 2022. „Nu v-am lăsat să faceți cum ați vrut”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 26 aprilie 2022. „Nu v-am lăsat să faceți cum ați vrut”
11

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 a fost difuzată aseară, 26 aprilie, la Pro TV. Jocul de comunicare s-a sfârșit cu victoria Vulturilor, care i-au învins pe Tigrii cu scorul de 10 la 8. Apoi, a urmat consiliul de eliminare, iar Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. Iată cine a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 26 aprilie.

Cine a fost eliminat de la Survivor – 26 aprilie 2022

Un concurent din echipa Vulturilor a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 26 aprilie. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu. Oamnii de acasă au votat, iar Daniel Pavel a anunțat că Alexandra Duli este eliminată de la Survivor 2022. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a aflat că părăsește competiția.

Vreau să vă mulțumesc la toți pentru o experiență de viață și la cei dragi de acasă care m-au votat, m-au susținut și cu siguranță și acum au crezut în mine. Nu știu ce să zic. Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. N-am niciun regret. Am fost eu 100%. Alexandra Duli. Guralivă, nebună, nu v-am lăsat pe niciunul să faceți cum ați vrut. Vă iubesc pe toți. Vă aștept în București. Cu siguranță, până ce vă întoarceți, o să-mi găsesc și un apartament. Luptați în continuare. Să vă aduceți aminte că există viață în afară de Survivor. Să fiți mai frumoși unii cu alții, să împărțiți mai mult, să vă gândiți în continuare la fiecare în parte atunci când mâncați ceva. O să-mi fie dor de voi”, a spus Alexandra Duli.

Survivor-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton