Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 29 mai 2022. „Chiar am suferit aici”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 29 mai 2022. „Chiar am suferit aici”
8

de Roxana Mirea,

Finala Survivor România 2022, de la Pro TV, se apropie cu pași repezi. Au mai rămas doar patru concurenți la Survivor, după ce cineva a fost eliminat aseară, 29 mai 2022. Campionul serii s-a bucurat de recompensă alături de alți doi concurenți.

Nominalizare cu surprize la Survivor, 29 mai 2022

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 a fost difuzată aseară, 29 mai 2022, la Pro TV. Concurenții s-au luptat pentru a ajunge în finala Survivor 2022, care se aprolie cu pași repezi, însă cineva a fost nevoit să părăsească competiția.

Concurentul care a câștigat colanul de imunitate a fost Alex Delea. Pe lângă imunitate, el s-a bucurat și de recompensă: o excursie pe Insula Curacao. Acesta a ales să se bucure de premiu alături de Alex Nedelcu și Ionuț Popa.

La consiliul de eliminare, concurenții au făcut nominalizări. În urma voturilor, toți concurenții rămași, în afară de Alex Delea, au ajuns în pericol de eliminare. Alex Delea a fost fericit că nu a trebuit să facă nicio nominalizare. Așadar, în pericol de eliminare la Survivor 2022, aseară, 29 mai, au ajuns Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alexandru Nedelcu și Blaze.

Cine a fost elimimnat de la Survivor – 29 mai 2022

Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. Concurentul eliminat de la Survivor, aseară, 29 mai 2022 este Blaze.

„Vreau să mulțumesc publicului care m-a votat până acum. Chiar sunt foarte recunoscător pentru asta și sunt foarte fericit din tot sufletul. Pentru mine, Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Și când ai răbdare și sacrificiu și ajungi mai departe, ca să fii un Survivor adevărat trebuie să ai caracter. Eu concider că acesta, caracterul, e cel mai important. Dacă nu ai caracter, dacă liptește una dintre astea trei – răbdare, caracter și sacrificiu – nu ai cum să fii un Survivor adevărat.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-Survivor-29-mai-2022-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sunt foarte mândru de mine, de parcursul meu, de cum am evoluat. La început, am avut multă tensiune cu Ionuț, dar pe parcurs, dintre ei toți care au rămas, am fost cel mai aproape de Ionuț.  (…) De-abia aștept să mă duc acasă, deoarece chiar am suferit aici. A fost ziua mea pe 2 februarie, am făcut 27 de ani aici, în junglă pentru că niciodată nu mi-am sărbătorit ziua de naștere. Din cauza asta am gândit că atunci când o să plec și o să ajung în România… m-am gândit cum o să sărbătoresc ziua mea.

Mi-am zis că dacă o să câștig Survivor sau nu, vreau să merg la casa de copii, vreau să fac 27 de pungulițe, vreau să opresc pe stradă, vreau să dau oamenilor pentru că cel mai important pentru noi aici nu sunt hainele, este mâncarea. Dacă nu ai mâncare, nu ai cum să te gândești la haine. Vreau să schimb viața. Asta am învățat la Survivor. Nu vreau să fac asta pentru că sunt bogat, chiar nu sunt bogat. Vreau să fac asta pentru că știu ce înseamnă să nu ai nimic. La Survivor mi-am dat seama că nu trebuie să uiți de unde ai început”, a mărturisit Blaze.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton