Homepage  / Vedete româneşti

Cine a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1. Ce vedetă mai veche a trustului a revenit pe micul ecran

Cine a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1. Ce vedetă mai veche a trustului a revenit pe micul ecran
9

de Roxana Mirea,

După ce în luna martie a semnat cu Antena 1, jurnalista Ramona Păuleanu a decis să întrerupă colaborarea de numai trei luni cu postul de televiziune. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea rubricii „Meteo”. Iată ce vedetă mai veche a trustului a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu.

Cine a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu, la Antena 1

Ramona Păuleanu a decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1 după numai trei luni. Acum, aceasta a fost înlocuită cu o vedetă mai veche a trustului care, în ultimii ani s-a ținut departe de micul ecran. Este vorba despre Ana Maria Gheorghe, cea care în anul 2016 s-a aflat la pupitrul Observatorului Special, potrivit unica.ro.

cine-a-inlocuit-o-pe-ramona-pauleanu-la-antena-1-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ana Maria Gheorghe nu este străină nici de prezentarea rubricii Meteo, având în vedere că, în 2015, aceasta a mai prezentat vremea. Ana Maria deja a început să apară pe post, joi seară, când a prezentat rubrica Meteo. Vedeta TV a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a anunțat fanii că revine pe micul ecran.

6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veștile despre vreme la Observator. Mulți m-au întrebat de ce m-am întors. O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipsește nimic, sunt foarte bine în viața mea, dar cine a lucrat în TV știe că „microbul” nu te părăsește niciodată. Sunt bucuroasă și emoționată. Sper să va placă ce fac, aștept impresiile voastre! Vreme și vremuri bune vă doresc”, a scris Ana Maria Gheorghe pe Instagram, unde a postat o fotografie realizată în studioul Observatorului, alături de Alessandra Stoicescu.

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1

Într-o scurtă postare pe pagina sa de Facebook, fără a intra în amănunte, Ramona Păuleanu și-a anunțat urmăritorii că pleacă de la Antena 1, post cu care a semnat în martie, după doi ani de concediu de maternitate.

Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi”, a scris prezentatoarea rubricii „Meteo” din cadrul Observatorului de la Antena 1.

Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton