Homepage  / Articole

Cine a intrat la “Închisoarea păcătoşilor”?

Cine a intrat la “Închisoarea păcătoşilor”?

de Redactia Tvmania

Actorul şi prezentatorul Adi Nartea revine pe micile ecrane în calitate de gazdă a reality-show-ului “Închisoarea păcătoşilor” de la Kanal D. În cadrul acestuia, opt oameni cu diferite probleme, fie ele vicii, dependenţe sau probleme sociale, intră în “centrul de reabilitare”, o casă în care vor locui împreună până la sfârşitul concursului, departe de tentaţiile lumii exterioare.

Cu ajutorul echipei de specialişti, condusă de doctorul Cristian Andrei, cei opt “păcătoşi” vor face terapie motivaţională şi vor încerca să se reintegreze în societate. În fiecare săptămână, câte un concurent va fi eliminat din cadrul concursului, în urma votului publicului şi al specialiştilor. Cel care va rezista “tentaţiilor” şi va urma terapia până la capăt va câştiga 10.000 de euro.

Cum rezistă nimfomana şi afemeiatul

Cei opt concurenţi au fost aleşi de echipa de specialişti condusă de Cristian Andrei, iar formatul emisiunii este unul original. Casa în care locuiesc aceştia este o vilă cu numeroase facilităţi (chiar şi cu piscină acoperită), situată în Otopeni. Cel mai controversat participant la acest reality-show este criminalul cântăreţei Mihaela Runceanu. La prima vedere, acesta este un tip foarte tăcut şi pare să interacţioneze foarte puţin cu ceilalţi concurenţi din casă, doar că, prin intermediul libertatea.ro, am aflat că violentul deja i-a aplicat acestuia o corecţie pentru că “nu-i tace gura şi se crede tare deştept”.

Cu siguranţă situaţia se va încinge şi mai mult în “Închisoarea păcătoşilor” pentru că nimfomana, deşi nu are voie să facă sex, stă în cameră cu doi dintre concurenţi. La fel şi afemeiatul, împarte camera cu narcisista şi obeza. Cel mai guraliv dintre toţi este jucătorul, care încearcă să convingă pe oricine că a juca la ruletă este o adevărată afacere. El susţine într-una că nu a intrat în casă pentru a se reabilita, ci pentru a pune mâna pe premiul cel mare.

Pata de culoare a reality-show-ului este narcisista, care este obsedată de culoarea roz. La ea totul e roz, de la unghiile false şi rujul de pe buze la lenjeria de pat. Telespectatorii vor afla din primele două ediţii ale emisiunii, difuzate astăzi, 15 noiembrie, de la 20.30, şi mâine,16 noiembrie, de la aceeaşi oră, de ce sinucigaşa a fost eliminată la scurtă vreme după intrarea ei în “Închisoarea păcătoşilor”.

Aflaţi mai jos poveştile celor opt păcătoşi:

Condamnatul – Daniel Cosmin Ştefănescu, 42 de ani

A fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a recunoscut că el este ucigaşul cântăreţei de muzică uşoară Mihaela Runceanu. După 17 ani de ispăşire a pedepsei, Daniel a fost graţiat şi eliberat. De când a ieşit din inchisoare se loveşte zilnic de oprobiul societăţii, de respingerea familiei şi singurul lui sprijin în viaţă este iubita lui, Ivana.

.

Jucătorul – Marius Gheorghiu, 35 ani

Este un împătimit al jocurilor de noroc încă din copilărie, când mergea zilnic la jocuri mecanice. Când părinţii lui i-au interzis astfel de activităţi şi i-au tăiat finanţarea, Marius a învăţat să facă altfel rost de bani: furând, minţind, înşelând. Deşi este căsătorit şi are trei copii, Marius nu poate rezista tentaţiei de a băga în jocurile de noroc fiecare ban pe care îl are.

.

.

.

.

.

Nimfomana – Oana Cojocariu, 30 ani

Oficial este studentă la masteratul de “Psihodiagnoză şi consiliere psihologica”,  iar neoficial este escortă. Nu a început să facă sex cu bărbaţi pentru a câştiga bani, ci pentru a-şi satisface nevoile sale personale, iar în momentul de faţă îmbină utilul cu plăcutul. Până acum a făcut sex cu aproximativ 3000 de bărbaţi.

.

.

.

Afemeiatul – Eugen Pătraşcu, 45 ani

Până la 40 de ani, a dus o viaţă de burlac bucurându-se de plăceri la maximum. În urmă cu cinci ani, el s-a căsătorit. Acest lucru nu l-a oprit însă să ajungă şi în patul altor femei. Soţia sa a descoperit de mai multe ori infidelităţile bărbatului, însă, fiindcă îl iubeşte foarte mult, de fiecare dată a cedat rugăminţilor lui de a nu-l părăsi.

.

.

.

.

.

Obeza – Paula Cuzmici, 39 ani

A ajuns la 120 de kilograme pentru că nu se poate abţine şi orice prilej este potrivit pentru a mânca: dacă este tristă îşi găseşte consolarea mâncând, dacă este fericită sărbătoreşte mâncând şi tot aşa. În casă, ea face antrenamente zilnice cu Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali.

.

.

Narcisista – Mădălina Stănescu, 21 ani

A dat la facultate de gura părinţilor, dar ce îşi doreşte ea cu adevărat este să devină vedetă, manechin sau orice altceva ce ar presupune să fie celebră, adorată şi invidiată de restul oamenilor, însă fără a munci foarte mult pentru acest statut. Face parte dintr-o familie cu o poziţie socială bună şi nu a dus niciodată lipsă de nimic.

.

.

.

.

.

.

Violentul – Cătălin Barbu, 32 ani

A învăţat de la tatăl său că cel mai puternic argument este pumnul. Este căsătorit şi are un copil. Nu o dată s-a întâmplat ca soţia, Geanina, si copilul să fie bătuţi de tatăl care nu-şi poate controla accesele de furie, însă orice încercare a Geaninei de a scăpa din mâinile monstrului a fost soldată cu un eşec.

.

.

.

.

.

Sinucigaşa – Natalia Surugiu, 39 ani

A avut două tentative de sinucidere. Deşi este o persoană cu credinţă în Dumnezeu, Alina crede că acesta şi-a întors faţa de la ea altfel nu îşi poate explica de ce i s-au întâmplat atât de multe rele. De asemenea, nu înţelege de ce mama ei s-a purtat atât de rau cu ea şi cu sora ei. Natalia aşteaptă momentul potrivit pentru a-şi curma viaţa.

.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton