Homepage  / Televiziune

Cine a părăsit competiţia de la ”MasterChef” | FOTO

Cine a părăsit competiţia de la ”MasterChef”  | FOTO

de Redactia Tvmania

Cea de-a şasea ediţie a show-ului de gătit i-a adus pe concurenţi la dorinţa de abandona competiţia.

Proba căreia concurenţii emisiunii „MasterChef”, de marţi, de la Pro TV, au trebuit să-i facă faţă a fost aceea de a impresiona nu mai puţin de 200 de persoane care au venit să ia masa la o cantină socială.

Cele două echipe – cea roşie condusă de Gina şi cea albastră condusă de Victor, s-au aflat în competiţie directă. Dacă echipa roşie a avut de pregătit supă cremă de broccoli cu bacon şi crutoane, cordon bleu cu ratatouille de legume, mousse de ciocolată neagră cu fructe de pădure şi îngheţată şi un cocktail non-alcoolic, echipa albastră a trebuit să pună pe masă supă cremă de cartofi şi costiţă afumată cu crutoane, rulată de piept de pui umplută cu spanac şi mozzarella cu sote de mazăre, mousse de ciocolată albă cu fructe de pădure şi îngheţată şi un cocktail non-alcoolic.

“A fost un sentiment plăcut. Gătim pentru oameni care vin aici când nu au ce sa mănânce”, a mărturisit Victor Nemeş, căpitanul echipei albastre.

Lucrul în echipă, o tragedie!

Rând pe rând, şefii de echipă au realizat că e greu să coordonezi atâţia oameni, „să-i distribui pe fiecare fel de mâncare”, după cum a spus Gina Jalba.

Victor Nemeş a dovedit că poate fi şi dur, dacă situatia o cere. „Să nu vă prind că începeţi să vă certaţi, că dau cu voi de pământ. Sunteţi prieteni şi lucrati ca o echipă, dacă nu, vă scot afară, dau cu voi de pământ, vă ia mama dracului”, şi-a avertizat el colegii, chiar dacă inevitabilul s-a produs.

Părerile componenţilor echipei albastre despre şeful lor au fost împărţite.

„Victor ca şef de echipă este un om de nota 41. De 200 de ori dacă mi-ai cere să aleg un şef de echipă, pe el l-aş alege”, l-a lăudat Rareş Burducea.

„Cred că Victor putea să facă mai mult. Nu ne-a organizat cum trebuie”, a fost de părere Aida Parascan.

La finalul probei, echipa roşie a câştigat cu 119 de voturi, în timp ce echipa albastră a primit doar 115 voturi.

Testul sub presiune a venit cu surprize

Invitata celor trei juraţi, Anda Calinici, o expertă în arta cofetăriei, a prezentat un desert. La acest test au intrat ambele echipe, dar echipa roşie a avut un mic avantaj, acela de a putea urmări până la final demonstraţia Andei.

În urma probei sub presiune, au fost eliminaţi doi concurenţi – Răzvan Oana şi Ştefania Macau.

[imagebrowser id=1233]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton