Homepage  / Știri / Televiziune

Cine a scos-o din sărite pe Simona Gherghe, la „Mireasa”. „Nu vreau să jignesc pe nimeni”

Cine a scos-o din sărite pe Simona Gherghe, la „Mireasa”. „Nu vreau să jignesc pe nimeni”
4

de Andra Stana,

Simona Gherghe a avut o reacție neașteptată în ediția de miercuri, 13 aprilie, a emisiunii matrimoniale „Mireasa”. Totul s-a întâmplat după ce prezentatoarea de la Antena 1 a fost nevoită să descalifice unul dintre concurenți.

Simona Gherghe este gazda emisiunii „Mireasa” de la Antena 1 și se întâmplă de multe ori ca unii dintre concurenți să o pună pe aceasta în situații limită. Miercuri, 13 aprilie, prezentatoarea a avut o reacție nervoasă din cauza unui concurent.

Ionuț și mama lui, Monica, au reușit să o facă pe moderatoarea show-ului matrimonial să ridice tonul și să îi dea afară de la „Mireasa.

„Părăsești casa într-o oră pe acea ușă. Mulțumesc Ionuț, mulțumesc doamna Monica, vă rog să mergeți să vă faceți bagajele” a spus tare și răspicat Simona Gherghe, scrie WOWbiz.ro.

În emisiunea „Mireasa” a izbucnit un conflict pe baza unor imagini filmate în show. La scurt timp, atât Ionuț, cât și mama lui au început cu jignirile.

Acesta este momentul când Simona Gherghe nu a mai putut să tolereze acest comportament avut de concurentul și de mama lui, Monica. În consecință, după un lung discurs, prezentatoarea i-a invitat să părăsească platoul și casa „Mireasa”.

Ce reguli a încălcat concurentul „Mireasa”

Concurentul sancționat astăzi de Simona Gherghe a încălcat mai multe reguli la „Mireasa”. Ionuț și mama lui nu au purtat lavalierele, nu le arătau respect oamenilor din emisiune și nici celor din producție.

De asemenea, Ionuț a încălcat regulamentul de mai multe ori. El a intrat în casa fetelor după ce i s-a spus că un producător nu este disponibil să vorbească cu el. 

Cine-a-scos-o-din-sarite-pe-Simona-Gherghe-la-„Mireasa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Simona Gherghe: „Nu există un scenariu”

Din cauza comportamentului avut de Ionuț, Simona Gherghe a răbufnit. Ea a explicat că emisiunea nu funcționează pe bază de scenariu.

„Show-ul acesta este despre iubire, iar oamenii fac ce simt și când simt. Nu există un scenariu, nu le zice nimeni ce să fac, tocmai de asta producătorul nu intervine niciodată decât în cazuri în care sunt probleme de sănătate. Rolul producătorului este să stea în regie și să urmărească ce faceți voi, să aleagă subiectele pentru emisiune.

Producătorul intervine când vă spune regulile, nu să panseze ifosele unui copil alintat și… nu vreau să jignesc pe nimeni. Ai încălcat regulamentul emisiunii în repetate rânduri.

Emisiunea asta este să vă pregătească pentru viață”, a spus Simona Gherghe, înainte să îi spună concurentului să părăsească emisiunea.

Sursa foto: captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton